Restaurant Hoofdtoren serveert prima gerechten in een zeer bijzondere entourage. Het restaurant is gevestigd op de eerste etage van een Middeleeuwse toren, die je via een wenteltrap bereikt. Een historische plek, in stijl ingericht. De kaart is behoorlijk uitgebreid. Wij kozen voor de dagschotel van vis en een vegetarische pasta. Heerlijk vers eten, smakelijk, verzorgde groente en een lekkere salade. Eten waar ik heel blij van word. De rekening voor drankjes, twee hoofdgerechten, brood met smeersels en een heerlijke amuse was nog geen € 50. Hier komen we terug!
Een avond met vrienden uit Tjechie heerlijk gegeten voor de vrienden een zeer bijzondere eetplek aan de haven in een mooi oud gebouw. Daarnaast was het eten lekker goed verzorgd en betaalbaar.
Als niets vermoedende toerist in de Hoofdtoren in Hoorn beland. Boven in de toren is het prachtig en goed eten. Let op; de beneden bij de ingang gepresenteerde menukaart hoort bij het eetcafé op de begane grond. Daar staan hele andere gerechten en hele andere prijzen(!) op.
Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten! De Noordzeetong en de Sliptong zijn altijd vers en heerlijk! Personeel heeft ook verstand van wijn. Ik neem graag ook zakelijke klanten mee om hier te lunchen.