KeukenIndonesisch
Lunch
Diner

leoh leoh 25 januari 2012

Een rijsttafel voor 10. En wie er niet bij was heeft het verkeerd gezien! Een heerlijk en uitstekende Indonees. Het enige minpuntje zou kunnen zijn dat het voorgerechtje raar gepresenteerd werd, nogal onderschat. Wilt u soep of een loempia (eventueel vegetarisch)
Bleek om overheerlijke Javaanse Saoto soep te gaan. Kijk, daar laten mensen graag hun loempiaatje voor schieten :-)

De rijsttafel was uitgebreid, alle gerechten even smaakvol! Nee, deze Indonees is super.

tonisamuel tonisamuel 13 januari 2012

heerlijk gegeten sate kambing,tahu gunting enz ik zou hier elke dag uit eten gaan.
mooi interieur heb gehoord kleine verbouwing geweest,niet voor niks johannes van dam met 9+ heeft gewaardeerd op dit restaurant

Easygoing83 Easygoing83 7 oktober 2011

Genoeg parkeermogelijkheid, gratis na 19 uur. Van tevoren de website al bekeken inclusief de menukaart. Vooral de foto's trokken ons naar dit heerlijke restaurant. De bediening is vriendelijk en attent. Wat minder gehaast dan we doorgaans gewend zijn in het centrum. Het eten zelf was echt heerlijk en voor ons precies genoeg. We hadden als voorgerecht Soto Ajam en als hoofdgerecht kleine rijsttafel en als dessert es pisang goreng. Het enige minpuntje is het vrij sfeerloze interieur maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd met de goede bediening, muziek en het lekkere eten. We komen hier zeker nog eens terug.

nicole60 nicole60 7 augustus 2011

Afgelopen vrijdag hier gegeten, nasi kuning rames is heerlijk, de ketoprak werd geserveerd met te veel saus waardoor de subtiele smaak van de tahu volledig verloren ging.
Bediening is heel slecht, één van ons heeft een notenallergie dat we van tevoren duidelijk hebben aangegeven, toch zaten er sporen van noten/pinda's in het eten. In eerste instantie werd dit ontkend, zelfs geen enkele verontschuldiging. In geval van voedselallergieën dit restaurant vermijden.

Jorian Jorian 11 juni 2011

Asian Taste op IENS uitgekozen ivm avondprogramma in de Meervaart. Goede keuze (boven verwachting): een adres om te onthouden, zeker omdat het slechts op 3 minuten afstand van de Rondweg Amsterdam ligt. Goede parkeermogelijkheid (betalen tot: 19.00 uur). Gastvrij ontvangen, zeer plezierige atmosfeer en uiterst hoffelijk bediend. Geen moeite is teveel om het naar je zin te maken.
Rijsttafel B gekozen. Knapperige groenten (bijzonder!), goddelijke saté’s van de BBQ (zowel ajam als babi) en elk gerecht een eigen authentieke smaak (voor de kenners: ja, véél meer Indonesisch dan je doorgaans treft). Vraag wat huisgemaakte sambal (2 soorten) extra en je zult zeker nog eens terug willen komen. Wij zullen dat in ieder geval -bij gelegenheid- heel graag doen!

Geef zelf je mening over Asian Taste

LunchDiner