Het is niet voor het eerst dat ik hier heb gegeten. Het was weer precies zoals ik nog wist. Fraaie ligging en inrichting, vlotte en vriendelijke bediening en (ook wel belangrijk) uitstekend voedsel. De tijgergarnalen zijn een delicatesse.
Over het eten, de sfeer et cetera is al genoeg geschreven. Hoef ik verder niets meer aan toe te voegen, uitstekend. Wat ik zelf ook altijd belangrijk vind, zijn de toiletten. Volgens mij kan een keuken nooit schoon zijn, als de toiletten dit niet zijn.
Welnu, bij de Witte Raaf is dit geen probleem. Smetteloos schoon en fris. Een toiletbezoek ontneemt je de eetlust, die je door het lekkere eten zeker krijgt, dus niet.
Het iraanse eten is een aanrader. Heel aparte smaak, heerlijk vlees. ook de maaltijden met de pannenkoeken zijn niet allleen aan te raden voor kinderen, het is leuk om deze pannenkoekjes ook eens hartig te bestellen met iraanse gerechten. Prijzen zijn hier gemiddeld, de ambiance is fantastisch. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.Leuk met kinderen, maar ook voor volwassenen is dit een heel fijn, sfeervol en gezellig restaurant. Voldoende parkeergelegenheid.
11 sept. hebben wij er een familiediner gehad. Iedereen was lovend over de heerlijke Iraanse gerechten en de professionele bediening. Pluspunt is het koetshuis, waar wij met elkaar aan één grote tafel konden zitten. Zonder andere bezoekers, dus echt een intiem dineetje. 2de pluspunt is de arrangementprijs, zodat het voor ons betaalbaar is gebleven! Wij vinden de term: pannenkoeken en poffertjes niet overeenkomen met dit veelzijdige restaurant!