| Activiteiten | Afhalen, Bezorgen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Hippe aziatische tent, knus en niet te groot. Gasten zitten wel een beetje dicht bij elkaar, maar wij werden iedere keer snel geholpen. Vooraf hadden wij een assortiment smakelijke thaise hapjes, en ze bieden de keuze uit meerdere thaise (en andere aziatische) biertjes. Als hoofdgerechten hadden we allemaal verschillende rijstgerechten. De kaart is zo lang dat je bijna aan zou raden om wat meer te focussen op more=less. Het overzicht raakt soms een beetje kwijt.
Gegeten op: 24 oktober 2012.
erg lekker gegeten in dit restaurant. Vers, kruidig, decoratief geserveerd op borden / schalen. De (Thaise) bediening werkt snel en foutloos.
Twee minpuntjes:de tafels staan erg dicht op elkaar, waardoor gesprekken van buren gevolgd kunnen worden. En in de cappucino wordt geen gewone melk gebruikt maar een product met allerlei toevoegingen waardoor de smaak niet zo bijzonder is.
Gister uitgeprobeerd maar het viel mij tegen. Ik ga normaal gesproken voor de thai op het spui maar die is op zondag gesloten. Zag deze goed aangeschreven op iens. Maar de stijl en kwaliteit waren wat mij betreft niet gelijk aan de prijs en aanprijzing. De tom kha soepen waren veel te zoet en er zat erg weinig groente en dergelijke in. De massaman was met pinda's (dit had ik van te voren gezien op de kaart en wilde het wel proberen) en dit vond ik zelf helemaal niet een verbetering op de bekende cashewnoten. Het vlees was taai en ook hierin zaten wat mij betreft te weinig groente in. Helaas. Ik wil er wel bij zeggen dat de mensen aardig waren en de service goed was.
Gegeten op: 21 oktober 2012.Klein, leuk Thais restaurant. Erg goede gerechten. Vlotte bediening ondanks de drukte. Twee minpuntjes: de prijzen zijn nét iets te hoog en het eten komt wta te snel. Verder prima
Gegeten op: 4 januari 2013.
Erg lekker gegeten, verse producten en goede bereiding.
Bediening ook erg vriendelijk. Het enige minpuntje van de avond was de temperatuur in het restaurant. Waar wij zaten voelde het alsof het 40 graden was (voor de volledige Thaise beleving?) niet erg prettig dus. Dit zorgde ervoor dat wij direct na het hoofdgerecht zwetend weg zijn gegaan. Jammer!
Schrijf zelf een recensie over Phonsawan Thai Cuisine
Schrijf hieronder je recensie over Phonsawan Thai Cuisine. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 17:00 - 22:00 |