!! NIEUW ! BEZORGDIENST PHONSAWAN ! NIEUW !!
Phonsawan gaat vanaf 1 juli 2011 BEZORGEN!
Vanaf 17u tot 21u, 7 dagen per week, kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven. Afhankelijk van de drukte zal uw bestelling binnen een uur bezorgd worden.
Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Laat het ons dan weten via info@phonsawan.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Naast zestig klassieke Thaise gerechten staan op de kaart specialiteiten bereid met eend en krokodil. De kwaliteit van het eten is van absolute topklasse en ieder gerecht is mooi opgemaakt met een eetbare bloem. De smaken zijn toegesneden op de Nederlandse smaakpapillen. Dit maakt Phonsawan laagdrempelig, maar minder aantrekkelijk voor de liefhebber van zeer krachtige smaken. De pittige gerechten mogen best nog wat scherper! De wijnen verdienen een aparte vermelding, die passen wonderwel bij de uiteenlopende smaken uit de Thaise keuken.
Ik ben hier al een keer eerder geweest op aanraden van een vriendin. Ook deze keer was het erg druk, alle tafels waren gereserveerd bij aankomst. Ik was blij dat ik een reservering had. De bediening is erg aardig en vriendelijk. En het eten? HEERLIJK!!! Mijn favoriete viskoekjes, de lekkere soep, rode, groene curry's! HEERLIJK!!! Ook de toetje Mango met kleefrijst is verrukkelijk. Mijn tafelgenotes zijn nu ook fan van deze restaurant! Ik kom zeker vaker terug!
Wij komen erg graag bij dit heerlijke thaise restaurant in hartje Den Haag. Het eten is er heerlijk vers, de sfeer is er knus en de bediening is authentiek thais en draagt bij aan de ervaring. Wij kunnen Phonsawan dan ook aanraden en dus hierbij, ga voor de beste thai zeker hier eens gezellig eten! Reserveren aangeraden
Pas geleden hier gegeten met een groep van 9 personen. We hadden vooraf gereserveerd. De bediening kreeg het op één of andere manier voor elkaar om van 4 personen de bestelling van het hoofdgerecht zoek te maken of te vergeten. De andere vijf mensen hadden al lang hun eten op, toen alsnog de hoofdgerechten van de andere 4 aankwamen, uiteraard met excuses. Die personen waren intussen al helemaal flauw van de honger en aangeschoten van de drank op een lege maag. Het eten op zich was overigens lekker en vers, maar dit is geen aanbeveling om hier ooit nog eens met een groep te gaan eten.