Gisteren, eind van de middag een subliem "hapje" hier gegeten.
Tagliatelle met pesto en tortelloni met truffel en paddenstoelen.
Eenvoudig, vers, puur, fantastisch!!!
Slechts een paar tafeltjes, want het is een afhaal italiaan.
Beslist doen!
Ik heb hier heerlijk geluncht, de tafels en stoelen/bankje zijn niet geschikt voor een lange zit of natafelen, maar daar moet je ook niet voor komen. Hier gaat het om de heerlijke broodjes, pasta's etc. Alles is vers en wordt heerlijk klaargemaakt. En op de achterond staat de Italiaanse radio aan. Ook de sfeer is gezellig en ontspannen. Als ik in Den Haag woonde, was ik zeker vaste klant. Complimenten voor de kok!
De pasta's zijn van vers deeg en echt top, in Nederland kan je moeilijk beter krijgen. De bediening daarentegen laat nogal wat te wensen over maar dat nemen we voor deze kwaliteit eten voor lief.
was er wel vaker langs gelopen maar nooit naar binnen te gaan omdat pasta als lunch me niets leek, blijkt dus ook traiteur te zijn, mijn fout. Wat kun je van een simpele pasta arabiata maken? wel een hoop blijkbaar, heerlijke paste, goed brood erbij netjes en een herinnering dat italiaans eten top is.