| Keuken | Fusion |
| Minimum menuprijs | €4.50 |
| Huiswijn per fles | €2.70 |
| Openingstijden | 10.30-17.30, lunch tot 15.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
GerardPL 18 november 2010 | |
Bediening en uitserveren laten wel enige tijd op zich wachten. Maar wij werden hier wel vriendelijk geholpen en hadden werkelijk een uitstekende lunch, dat hadden we niet verwacht van een museumrestaurant. Het was ook erg druk en we moesten aan een tafel met andere mensen aanschuiven, niet dat dat nou een probleem was. Prijs/kwaliteit van het eten zeer goed wat ons betreft en dat heft de minpuntjes dan weer op. |
Mjammie 14 oktober 2010 | |
Het enige positieve aan Ipanema is de gunstige ligging. Mooie gelegen aan de Maas, op loopafstand van de winkels. Ook handig dat je tijdens museumbezoek even wat kunt eten of drinken. Tenminste... dat zou de bedoeling moeten zijn. Zoals je hieruit waarschijnlijk al wel op kunt maken, was het een slechte ervaring.
JannekeW 17 augustus 2010 | |
Heerlijke burger gegeten: krokant broodje, dik stuk vlees, dik belegd voor ?7,50. Personeel was zeer attent, maar ik was er ook op een rustige, regenachtige dag. Let op: keuken gaat om 15.00 uur dicht. Daarna alleen drinken, soep of boterham met ham of kaas. |
kimball kalangie 17 juni 2009 | |
Ideale setting om Maastricht te leren kennen, de Maas, het Bonnefantenmuseum en de zelfbewuste bediening zorgen voor een inspirerende sfeer. Zeker met mooi weer wordt nog gezellig op het terras nagepraat en kan men gerust even aanschuiven. Volgende keer lunchen! We zijn benieuwd naar de menukaart. Al met al een hotspot. Tot dan. |
denise09 30 juli 2006 | |
geweldige ligging met goed terras aan de maas. Jammer dat het een losgeslagen boel is qua personeel. Geen interesse in de klant, onverzorgd personeel, rokend en babbelend met elkaar aan de bar, terwijl de klant mag wachten. Eten en drinken helemaal niets bijzonders. |
Geef zelf je mening over Ipanema (Bonnefantenmuseum)