1 2 3 4 ... 7 ouder »

YOLANDAVANHOEWIJK YOLANDAVANHOEWIJK 1 april 2012

Wij waren een tijdje niet geweest en zijn onaangenaam verrast door de sfeer. De Italiaanse gezelligheid is veranderd in onpersoonlijke, stugge bediening. Men heeft daar niet meer het gevoel dat de klanten een avondje uit zijn. Het eten was niet slecht, maar is veel beter geweest. Wij gaan er nooit meer heen.

elineattema elineattema 11 december 2011

Gemiddeld italiaans restaurant, prijs/kwaliteit ver te zoeken, in een salade werd tonijn uit blik geserveerd, dat kan ik thuis ook! Pasta/truffel was goed en bediening vriendelijk, maar ambiance laat te wensen over ivm keiharde muziek: ouderwetse italo-disco terwijl je rustig wilt praten. No chance! Ook vervelende stamgasten die aan de volumeknoppen zaten en niet terug werden gefloten door de baas van het restaurant. Respectloos en schandalig. Jammer ook.

Ewessel Ewessel 4 juni 2011

Echte italiaanse arrogantie. Eten duurde veel te lang. Carpaccio was zonder smaak. Wijn was goed. Echter na een lange avond wachten. Het idee totaal opgelicht te zijn. De rekening was te gortig tov de kwaliteit.

Topstar Topstar 28 november 2010

Antipasti vooraf: een verzameling borrelhappen met zongedroogd spul. Niet verkeerd maar ook niet bijzonder. Dan pasta met truffel en parmezaan. Heerlijk! Jammer dat de opgaande lijn bij het hoofdgerecht dorade niet wordt doorgezet. Bij de bereiding wordt de zaak vanuit de keuken al snel gevuld met een zeer intense vislucht.... dat belooft weinig goeds. De vis smaakt sterk en ruikt sterk. Dat is echt niet goed. De zaak zelf ziet er smoezelig en donker uit. En helaas waren de prijzen op de menukaart niet in lires uitgedrukt maar in euro's. Nee, niet weer voor mij......

attela attela 22 november 2010

Wat is dat toch in onze mooie stad? Zodra de prijs van een gemiddelde pizzeria ontstegen wordt krijg je een ongevraagde, avondvullende " Show Italiano' bij je eten. Zo ook hier. Met die papa, doe mama en die broertje (die al direct el presidente werd gedoopt) hier, ik kan niet anders zeggen, heerlijk gegeten. Maar de onverstaanbare bediening die en passant ook mijn moeders zeebaars in zoutkorst tot vlokken fileert, het welgemeende' tot verleden keer!' bij het weggaan en het gebrek aan eet- en leeslicht maken deze zaak wat overmoedig. Inderdaad absoluut geen locatie voor een intiem diner, de bediening eist te allen tijde de hoofdrol, ook als je subtiel aangeeft in gesprek te zitten. De pasta met parmesan en truffel is waanzinnig lekker. En...; er komt een hele goochelshow bij!

Miram Miram 18 augustus 2010

Je zit behoorlijk op elkaars lip, maar dat heeft iets gezelligs. Het eten is prima, maar wel aan de prijs. Voor 24 euro kreeg ik 4 reuzengarnalen en een schaal horeca-sla. Het personeel was er niet echt bij. Na het hoofdgerecht waren we niet meer zo belangrijk. Bij het afruimen van het hoofdgerecht werd er niet naar het dessert of koffie geinformeerd. Bij het opnemen van de desserts werd er niet naar koffie geinformeerd. Bij het uitserveren...u begrijpt het al.

Amigo Amigo 17 juli 2010

Gisteravond met m'n vrouw, dochter en schoonzoon heerlijk gegeten bij Ristorante Impero Romano 2. We hebben wederom genoten van de heerlijkheden uit deze puur Italiaanse keuken. We hebben ons laten adviseren door de bediening en werden blij verrast met een gecombineerd vlees- en visschotel, voorafgegaan door een tappasachtig voorgerecht van vis en op Italiaanse wijze bereide pasta in parmezaanse kaas. Ook de wijnkaart bij Impero is van prima kwaliteit. Dit alles werd aangevuld door een vriendelijke en keurige bediening. Wij hebben een top avond gehad en komen snel weer terug.

maritako maritako 12 juli 2010

afgelopen week hier gegeten op aanraden van een kennis.het eten was super! nergens zulke heerlijke pasta gegeten; het verrassingsmenu was met recht een verrassing, in een woord GEWELDIG !! ook de bediening was zeer prettig, niet opdringerig, maar zeer correct.een aanrader!

scherp mes scherp mes 26 februari 2010

Recent met een grote groep hier gegeten. Erg opdringerige bediening die graag het duurste menu wil verkopen. Smaak van gerechten erg vlak en porties erg karig. Hele smalle tafels zodat je de hele avond met de benen van overbuurman/vrouw in de knoop zit. Gezien de reputatie een tegenvaller.

laika laika 17 januari 2010

Tamelijk klein, rommelig maar gezellig ingericht. niet geschikt voor diepgaande gesprekken, wel voor een gezellige avond uit. De bediening is uitstekend. De pasta wordt naast je tafel in een enorme Parmezaanse kaas bereid.Het eten is prima. Aanrader.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Ristorante Impero Romano 2