| Keuken | Internationaal & Mediterraan |
| Huiswijn per fles | €13.50 |
| Huiswijn per glas | €2.90 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever73633 3 april 2008 | |
Dinsdag 1 april 2008 wezen eten met zijn vieren. Dit adres werd ons aangeraden en geheel terecht ! Top eten, top gastheer, top locatie, top sfeer, verwacht geen culinaire hoogstandjes met ditjes of datjes, nee gewoonweg goed en eerlijk eten, lekker, smaakvol, voldoende en geheel in verhouding met de prijzen (hoofdgerecht van 16 euro). En bediening echt top. Wij waren erg tevreden. Rachel |
Proever70658 30 januari 2008 | |
Goed restaurant, erg netjes en verzorgd, maar lekker informeel, leuke enthousiaste bediening, mooie kaart, prijs is inderdaad laag voor hetgeen je krijgt (lekkere smaak, goed bereid, op warme borden, voldoende, ook voldoende garnituur erbij). Gelegen aan de Rijn, erg makkelijk voor onze ouders die met de boot gingen. Mocht je een keer in Arnhem zijn, zou ik dit restaurant aanraden ! Familie Peters uit Haarlem |
Proever70193 19 januari 2008 | |
Vorig week hebben we ons jaarlijks bedrijfsfeest van ongeveer 80 personen in Restaurant CC gehouden. In 1 woord: uitstekend ! Mooie open ruimte achterin de zaak, gescheiden zodat wij andere gasten niet tot last waren, uitgebreide buffet met voldoende vlees en vis, aardappelen, verse groenten en op verzoek speciaal vegetarische gerechten. Ook is er rekening gehouden met lactosevrij-dieten. Personeel erg gastvrij en zeer vriendelijk. De glazen bleven gevuld. Volgend jaar weer! James uit Deventer |
Proever69565 4 januari 2008 | |
Hartelijke gastheer, goede bediening, lekkere gerechten, smaakvol, vers, juiste kleurcombi's en heeeeeerlijke gebakken aardappeltjes erbij ! Fam. Groenwoudt |
Proever69068 21 december 2007 | |
Leuke tent, gezellige bediening, openhaard, en erg gelachen met de ober. Net, attent en weet heel goed in te spelen op zijn gasten. Ik dacht dat de curry op moest omdat hij deze aanbeveelde. Niet dus, gewoon een heel goede keuze! De overige gerechten waren ook goed op smaak. Complimenten! en dat voor € 15 per hoofdgerecht. |
Geef zelf je mening over Restaurant CC