stonemother 11 maart 2012 | |
Vanwege de uitstekende beoordelingen op deze site had ik er meer van verwacht. Decor: mooi, klassiek, zeker romantisch genoeg voor een date. Maar het heeft geen ' wauw' factor. Eten: Erg biologisch en nuchter en nogal moeilijk omschreven op de kaart. Niet erg veel keuze. Heerlijk, voor de fijnproevers. Op geen gerecht was ook maar iets aan te merken. De redelijk komt dan ook vooral door de bediening. In eerste instantie werden wij bij het toilet geplaatst terwijl de mooie tafels ook nog vrij waren. Wij moesten steeds zelf vragen om te worden bijgeschonken en toen werd gezegd dat ze helaas geen Chardonnay schenken, kwam er ook geen nieuwe suggestie. De jassen werden bij de ene tafel wel aangenomen en bij de andere niet. Daarnaast zijn de bekakte studentes erg onpersoonlijk en formeel. Daardoor is het opeens een ' zakelijk' restaurant terwijl als je binnenkomt je meer denkt aan een plek waar een salonsocialist zijn chique vriendin mee naartoe neemt om biologisch te eten. Heerlijk eten, maar ik ga niet terug. |
gale 14 februari 2012 | |
Wisselende ervaring. Soms geweldig van smaak (vol) en bereiding, maar zijn een keer geweest en had men de plank volledig misgeslagen. Bediening mag wat attenter. Soms wat onbeholpen studenten. |
Anton-Ego 10 februari 2012 | |
Altijd heerlijk eten bij Deeg. Grotendeels biologisch, vers, verrassend, creatief. Bediening erg vriendelijk, behulpzaam, goed advies voor wijn, passend bij de gerechten. Prima wijnkaart. Het eten echt lekker en met zorg voorbereid en gepresenteerd. Houden zo! |
Godelieve S. 8 februari 2012 | |
Lieve bediening en eigenlijk goed eten maar zo jammer dat de voorgerechten lauw werden geserveerd en de notentaart zwart verbrand was. |
ruitenbeek 15 januari 2012 | |
Wederom heerlijk gegeten bij Deeg. Elke keer weer verrassende gerechten van hoge kwaliteit. Leuk dat ze zoveel 'vergeten' groenten gebruiken. Laat je niet afschrikken door de 'moeilijke' termen op de kaart, vrijwel alles is lekker! Laat je gewoon verrassen. Ook leuk: de tussengerechtjes van het huis en het heerlijke brood vooraf. Aanrader: de biologische limonades. Tikje Spartaanse inrichting maar verder: super! |
heleenfisch 11 januari 2012 | |
hier moet je een keertje heen: eerlijk eten, verrassende bio-keuken en vooral eindelijk eens een keer echte keuzes in vegetarisch, zonder saai en doorslaand in het groene te zijn.
timecce 6 januari 2012 | |
Op alle facetten een zeer goede ervaring!
Proever61054 17 december 2011 | |
Zeer verfijnde gerechten, prettige ambiance, goede bediening. |
dana1 26 november 2011 | |
Ik vond het eten niet echt lekker. Bijzondere ingredienten of bereidingswijzes proberen kan leuk zijn, maar dit was voor mij té apart allemaal. Ik heb daardoor niet zo lekker gegeten.
Bas57 4 november 2011 | |
Mooi variantie aan gerechten, met heel veel smaak bereid en geserveerd. Perfecte bediening: kundig en soepel. We hebben in een gezellig hoekje van het overzichtelijke restaurant gegeten. Hier kom ik zeker terug. |
Geef zelf je mening over Deeg