Wederom heerlijk gegeten bij Deeg. Elke keer weer verrassende gerechten van hoge kwaliteit. Leuk dat ze zoveel 'vergeten' groenten gebruiken. Laat je niet afschrikken door de 'moeilijke' termen op de kaart, vrijwel alles is lekker! Laat je gewoon verrassen. Ook leuk: de tussengerechtjes van het huis en het heerlijke brood vooraf. Aanrader: de biologische limonades. Tikje Spartaanse inrichting maar verder: super!
Ik ben dol op Deeg! Alleen de ene keer is het eten beter dan de andere keer. De laatste keer dat ik er gegeten had zat er hagel in mijn stukje wil waardoor mijn kies afbrak. De bediening wist duidelijk niet wat ze er mee aan moesten en vonden compensatie duidelijk geen optie. Jammer en een gemiste kans!
Verder is het eten lekker mals, de amuse altijd verrassend. Enige tegenvaller is over het algemeen het dessert. Dat zou wat creativer en spannender kunnen!
hier moet je een keertje heen: eerlijk eten, verrassende bio-keuken en vooral eindelijk eens een keer echte keuzes in vegetarisch, zonder saai en doorslaand in het groene te zijn.
Fijne bediening, prettige nuchtere sfeer. Leuk alternatief voor een regulier restaurant.