KeukenHollands, Internationaal, Vegetarisch, Vis, Eclectisch, Regionaal & Biologisch

Godelieve S. Godelieve S. 8 februari 2012

Lieve bediening en eigenlijk goed eten maar zo jammer dat de voorgerechten lauw werden geserveerd en de notentaart zwart verbrand was.

ruitenbeek ruitenbeek 15 januari 2012

Wederom heerlijk gegeten bij Deeg. Elke keer weer verrassende gerechten van hoge kwaliteit. Leuk dat ze zoveel 'vergeten' groenten gebruiken. Laat je niet afschrikken door de 'moeilijke' termen op de kaart, vrijwel alles is lekker! Laat je gewoon verrassen. Ook leuk: de tussengerechtjes van het huis en het heerlijke brood vooraf. Aanrader: de biologische limonades. Tikje Spartaanse inrichting maar verder: super!

utrecht17 utrecht17 12 januari 2012

Ik ben dol op Deeg! Alleen de ene keer is het eten beter dan de andere keer. De laatste keer dat ik er gegeten had zat er hagel in mijn stukje wil waardoor mijn kies afbrak. De bediening wist duidelijk niet wat ze er mee aan moesten en vonden compensatie duidelijk geen optie. Jammer en een gemiste kans!
Verder is het eten lekker mals, de amuse altijd verrassend. Enige tegenvaller is over het algemeen het dessert. Dat zou wat creativer en spannender kunnen!

heleenfisch heleenfisch 11 januari 2012

hier moet je een keertje heen: eerlijk eten, verrassende bio-keuken en vooral eindelijk eens een keer echte keuzes in vegetarisch, zonder saai en doorslaand in het groene te zijn.
Fijne bediening, prettige nuchtere sfeer. Leuk alternatief voor een regulier restaurant.

timecce timecce 6 januari 2012

Op alle facetten een zeer goede ervaring!
Het eten was heel lekker; Verse ingrediënten, mooie combinaties van smaken, ganzenborst mooi rosé gebakken. Goede wijn. Mooie presentatie op t bord. Bijzondere groentes
Bediening was goed en zeer vriendelijk. Bij binnenkomst gemeld dat we niet veel tijd hadden. Precies binnen de tijd werd alles aan ons gereserveerd. Ik heb geen enkele keer op de klok gekeken en daardoor een zeer ontspannende ervaring gehad.
Gezellige inrichting. Als ik toch 1 minpunt moest geven zou het zijn dat het ietswat lawaaiig was door een tafel van 10 man naast ons.
In tijden niet zo goed gegeten in Utrecht! Beter (maar duurder) vind je alleen bij Karel V, Wilhelminapark of Goesting...

Geef zelf je mening over Deeg

Maandagvan 17:30 tot 22:00
Dinsdagvan 17:30 tot 22:00
Woensdagvan 17:30 tot 22:00
Zondagvan 17:30 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten