8.2
7.5
Toon telefoonnummer (0299) 423 951

KeukenEetcafé

ASDned ASDned 15 januari 2012

In januari 2012 na 18 jaar in Purmerend gewoond te hebben eens gaan eten bij Spijkerman en hier mijn mening:

Het restaurant ziet er niet uitnodigend uit van buiten omdat je niets kunt zien van hoe het er binnen uit ziet. Eenmaal binnen is het een bruin-retaurant met alles in bruin en beige met een rustige en gemoedelijke sfeer. Wat meteen opviel was dat het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk was. De kaart bestaat uit hollandse keuken met een vrije keuze uit de groenten. Vooraf kregen wij een mandje met lekker brood met een matige kruiden magerine wat naar mijn menig veel beter moet kunnen. Mijn kogelbiefstuk was goed van smaak en ook de kalfslever van mijn partner was goed op een paar venen na. Voor de prijs is het prima eten met een huiskamer gevoel.

Superfox Superfox 15 oktober 2010

Bruin cafe sfeer en hele aardige en gezellig bediening. Het eten is gewoon erg goed. Geen spannende culinaire uitstapjes, maar wel echt goeie spare ribs etc. Lekkere side-dishes. kwaliteit is echt wel wat beter dan een gemiddeld eetcafe waar je een sateetje haalt.Je kan lekker ongedwongen nazitten met een lekker Spijkerman-koffie.

eszaah eszaah 8 augustus 2010

Een hele goede kwaliteit / prijs verhouding hier. Vrij simpele kaart, geen poespas maar heel leuk opgediend en het was heerlijk! WE hebben met zijn tweeen heerlijk gegeten en gedronken voor maar 60 euro. Dit gaan we zeker een keer overdoen

saskia2008 saskia2008 25 maart 2010

Heerlijk afgelopen vrijdag hier weer gegeten en het is zeker aan te raden, goede entourage, heerlijk eten en top service. Ik kan hiet iedereen aanraden!

fbetenhagen fbetenhagen 28 december 2009

Een familierestaurant met een "Hollandse" kaart.
Je eet geen porcelijn. De borden zijn vol en zien er goed uit. De sfeer tijden een Kerst etentje of gewoon in de loop van het jaar is altijd leuk druk.

Geef zelf je mening over Spijkerman