Shanna_db 24 juni 2011 | |
Deze authentieke Spaanse tapasbar wordt gerund door een echte Spaanse familie. De sfeer is gezellig, Spaans, druk en rommelig, waardoor men zich even niet in het regenachtig Nederland maar in Almeria of Alicante waant. Ik kom hier regelmatig, met een paar goede vriendinnen als afsluiting van het weekend of met een grote gemengde groep van 15 man voor een avondje stappen. Altijd worden wij even hartelijk ontvangen. Vooraf wordt er begonnen met een vers gemixte Mojito, een Corona of een kan huisgemaakte (champagne) sangria. Nadat het broodmandje met de overheerlijke vers geprepareerde aioli op tafel staat wordt er besteld. Van patatas Bravas/Diablas, onvervalste albondigas en huevos rellenos tot de gamba's alla plancha, alles is vers en meestal bestellen we weer veel te veel.. De porties zijn meer dan voldoende en de ingredienten zijn altijd vers. Gezien de versheid van de producten, de kwantiteit van de porties en de kwaliteit van de gerechten is de prijs/kwaliteit verhouding meer dan terecht! Tevens is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen en de bestelling af te halen. Kortom; een geslaagde avond begint voor mij in Los del Puerto! |
rubydaan 19 september 2010 | |
prijzen zijn veel te hoog
speedy967ii 20 september 2009 | |
Het eten is redelijk maar niet meer dan dat. Het staat in geen enkel verhouding tot de prijs en dan wordt brood met aioli ook gewoon op de rekening gezet terwijl je er niet eens om vraagt. De tafeltjes staan ook nog zo dicht bij elkaar dat je zowat op de schoot van de buurman zit. Niet echt een aanrader. |
Proever42612 1 augustus 2009 | |
kwalteit van het eten matig maar wel duur,namelijk erg kleine porties.Ongevraagd stokbrood met alioli op je tafel zetten,ging er dus vanuit dat dit van het huis was stond echter wel op de rekening,ik vroeg hoe dit zat,was normaal volgens de eigenaar,ik voel mij hierdoor in de maling genomen,dat heb ik ook gezegd,er werd raar op gerageerd,voor mij een reden om dit restaurant niet nogmaals te bezoeken,het gaat niet om het geld maar om de praktijken die ze er op na houden. |
majoor boshard 14 januari 2009 | |
In een ongedwongen sfeer lekkere verse Tapas met een superkoud biertje. Hier is nix mis, behalve de muziek die altijd te hard staat. |
Proever81399 23 september 2008 | |
gezellig laagdrempelig tentje met heerlijke tapas!
Proever75872 26 mei 2008 | |
Ik heb lekker gegeten.tapa,s ( moet je wel van houden).Wat mij opviel is wat een gezellige sfeer.Echt een famillie sfeer.dat spreekt mij altijd meer aan dan dat formele gedoe. Ik vond het wel wat simpele interrieur maar dat had zijn charmes wel! zeker om aan te raden! |
Proever63433 20 december 2007 | |
Eten is okay, maar de service laat idd te wensen over. Gereserveerd voor 5 personen, maar dan krijg je een tafeltje van 4. Als je dan vraagt om een andere tafel, of dat je anders weggaat, krijg je als antwoord dat je 'dan maar weg moet gaan'. Maar plotseling zijn er boven ook nog tafeltjes, volgens mij hadden ze geen zin om de trap op de lopen, dus hebben we daar plaats genomen. Het eten en gezelschap hebben uiteindelijk toch gezorgd voor een leuke avond. Maar nog een keertje komen....nee. |
Proever47738 11 juni 2007 | |
goed eten maar zeer slechte bediening. Tevens werd er geprobeerd meer op de rekening te zetten dan genuttigd was. Geniet van je mandje brood, hij verschijnt later ook op de rekening. |
Proever56602 2 februari 2007 | |
Ongedwongen zoals in Spanje. Ik was verbaasd over de kwaliteit van de tapas. Alles vers en zelfgemaakt. Dat is weer eens wat anders dan in Spanje zelf. De tortilla was erg lekker, de gehaktballetjes pittig en zacht, de bediening alleraardigst. Snel weer! |
Geef zelf je mening over Los del Puerto