7.1
7.4

KeukenFrans, Bistro, Hollands & Koken aan tafel

Proever35211 Proever35211 1 september 2011

Met hele gezin hier gaan lunchen. Ziet er prima uit binnen. De mevrouw van de bediening vergat echter onze drankjes waardoor we die uiteindelijk pas kregen ver nadat ons eten al was gebracht. Het ergst vonden we echter dat een van de 2 de pannenkoekjes (dubbel dichtgevouwen flensjes) die we voor ons dochtertje (peuter) besteld hadden aan de binnenzijde volledig zwart geblakerd verbrand bleek te zijn. De kok heeft dat absoluut geweten en wel erg 'toevallig' dat de zwarteblakerde kant naar binnen gevouwen was... We hebben het teruggestuurd en kregen later een nieuwe (taaie) flens... Geen aanrader.

W.Pruymboom W.Pruymboom 28 oktober 2010

Zeer aangename avond gehad in dit prachtig gelegen restaurant.
Na een heerlijke boswandeling is het prettig te ontspannen met een goede maaltijd en dat pakte hier goed uit.
Bediening was vriendelijk, ongedwongen en vrij vlot ondanks behoorlijke drukte en het eten was zonder meer goed.
Het wijnadvies was helemaal raak en we zijn met een algeheel gevoel van verzadiging huiswaarts gegaan.
(Wat jammer dat we geen lekkere sigaar meer kunnen roken bij de koffie tegenwoordig, dit was er echt een zaak voor..)

Sterretje Sterretje 28 oktober 2010

Sfeervolle ambiance. Tien jaar geleden voor het eerst een lunch genuttigd: prima. De laatste jaren holt het achteruit. We missen de finishing touch. Er is `iets´ qua sfeer waar we de vinger maar niet op kunnen leggen. Een bepaalde gekunsteldheid, financiele problemen, familiebedrijf met bijbehorende familietragedies? Het was er koud waardoor je je als gast niet echt welkom voelt. De verwarming werd zonder morren opengedraaid, dat wel. Het zou eigenlijk niet voor moeten komen dat je als gast om warmte moet vragen. De zalmmousse prima. De soep: duidelijk niet vers. Broodje met kaas werd geserveerd zonder boter wat op zich prima is maar dan wel apart erbij serveren. Broodje met sla en hup wat plakken kaas, het maakt een nonchalante indruk die niet correspondeert met de enigzins chique uitstraling van het bedrijf. Tip voor het personeel: blijf details goed in de gaten houden! Het zijn vooral de kleine dingen die het doen en die ervoor zorgen dat mensen terugkomen. Wij houden het voorlopig even voor gezien.

A.Alev A.Alev 25 januari 2010

Toen ik was verdwaald met de auto , wij kwamen in de bos mooie dorp tegen.
Toen gegeten in deze gezellige restaurant. Dat was echt heel lekker!

H.Roozendaal H.Roozendaal 19 oktober 2009

Het was lang (zeker 12 jaren) geleden dat ik hier eens gegeten had. Ik herinnerde mij daarvan voor alles de hertengeweien aan de wand.
Daar is heden tendage niet veel meer van te zien, het interieur is stijlvol gemoderniseerd.
We werden op rustige maar leuke wijze bediend en mijn varkensmedaillons waren uitstekend.
Doch als ik dan een hap van de gerookte zalm van mijn vrouw mocht proberen kreeg ik bijna spijt.
Als kaasliefhebber had ik het bij het dessert weer getroffen en gezien de kwaliteit en de flinke porties van de gerechten was het überhaupt een superavond.

Volgende maal blijven wij niet zo lang weg geloof ik.

Geef zelf je mening over Hoog Soeren

Maandagvan 9:00