Traiteur Hollandaluz over zichzelf

Traditie en kwaliteit van Spanje. De beste olijfolie,  temperamentvolle wijnen, Patanegra, en veel meer authentieke producten! Tapas afhalen of laten afleveren bij u thuis! Hollandaluz maakt er een volledig verzorgd Spaans feest van. Verse tapas, topwijnen sherry en cavas. U kunt bij ons ook terecht voor uw feestje. De stijlvolle ruimte is namelijk ook te huur!

KeukenSpaans

Loes Loes 7 augustus 2011

Wat jammer dat we niet echt in de buurt wonen, dat zou ik een vaste klant zijn, heel graag. Vandaag samen met vriendin wat lekkers gekocht: heerlijke serrano waar mijn nu 17-jarige dochter al dol op is sinds zij kon lopen en we toen al vaak in Andalucìa kwamen (eigen appartement). En nog een paar niet te versmaden pasteitjes en croquetas! Muy rico! De serrano is voor mijn familie die morgen bij ons komt eten, soort quality time omdat je in je altijd drukke en jachtige bestaan het gevoel krijgt elkaar te weinig te zien en spreken. Dus dat wordt genieten met die heerlijke ham van Hollandaluz en nog wat andere lekkere dingen uit eigen keuken (klassieke quiche, sate en pastasalade. Maar die serrano hè...die maakt het pas helemaal af!!!

adijk002 adijk002 26 juli 2011

Heerlijke tapas en prima adres voor broodjes. Service is buitengewoon goed en de winkel ziet er gezellig uit met allerlei Spaanse producten en aardwerk. Ook geschikt voor kleine groepen in aparte ruimte.

Yf Yf 25 juli 2011

Heel gezellig en stylvol. Voor een heerlijk broodje de moeite waard. Het lekkerste brood dat ik ooit ergens gegeten heb.

caprichosa caprichosa 18 juli 2011

De eigenares doet alles en meer om jou de gevoel te geven dat je echt in Spanje ben.
Zij kookt traditionelle spaanse recepten met haar personlijke simpatike "touch" en de beste kwalitait produkten.
Lekker, Lekker!!

MiriamOlid MiriamOlid 18 juli 2011

Kwaliteit is de sleutelwoord bij Hollandaluz! Als Spaanse is het heerlijk om telkens weer het eten van mijn land te proeven.

Geef zelf je mening over Traiteur Hollandaluz

Maandagvan 12:00 tot 18:00