KeukenEetcafé & Internationaal
Lunch
Diner

Een ‘echte studententent’ waar de sfeer ‘lekker down to earth is’. Vooral de lunchdeal is uitermate aantrekkelijk: voor vijf euro heb je ‘een behoorlijk broodje én een kop koffie’. Misschien dat je broodje ‘niet perfect warm’ is of dat er af en toe ‘iets ontbreekt’, maar je ‘krijgt altijd waar voor je geld’. 's Avonds kun je kiezen uit ‘allerlei kleine gerechtjes’. Deze zijn wel ‘wat duurder’, ‘niet echt verrassend’ maar zeker ‘lekker van smaak’. Kortom: ‘een gezellige kroeg waar je ook prima kunt eten.’

EvenWe EvenWe 28 april 2012

Een paar keer hier gekomen voor een broodje. Het zijn geen culinaire hoogstandjes, maar de combi van een broodje met iets drinken voor 5 euro is gewoon een hele goede combi. De broodjes smaken altijd en het drankje erbij maakt het af. Jonge, ontspannen sfeer die het leuk maakt om hier met meer mensen nog even te blijven plakken. Dan moet er wel plaats zijn, want het is er altijd druk.

Joost86 Joost86 8 februari 2012

De prijs/kwaliteit-verhouding was helemaal goed! Het personeel was aardig en had aandacht voor de gasten. Het eten was goed van smaak en niet flauw.

AnnaHeemsterbeek AnnaHeemsterbeek 7 november 2011

't Gras van de Buren begrijpt de student: hier kun je tussen college's door erg lekker lunchen voor 5 euro. Vooral de salade met ossenhaas en champi's is heerlijk, evenals de carpaccio op brood.

marloesreijnders marloesreijnders 20 september 2011

Ik ben hier nu al erg vaak geweest en heb nog nooit koud eten voorgeschoteld gekregen zoals in voorgaande reviews wordt gezegd. Wel is het zo dat je af en toe een ander ingrediënt in je eten hebt zitten maar het past altijd goed binnen het gerecht en het valt me vaak niet eens op. De sfeer is áltijd goed en gezellig en het personeel is erg klantvriendelijk. Als het druk is moet je echter wel wat meer moeite doen de aandacht te trekken van het personeel maar dit telt voor mij niet mee. Het is heerlijk eten, gezellige sfeer en zeer goed betaalbaar!

corinepauline corinepauline 5 augustus 2011

't Gras van de Buren is goedkoop, dus je weet dat een Michelinster ver te zoeken is. Toch mag ook in dit segment wel wat meer verwacht worden.Er staan immers ook eenvoudige gerechten op de kaart. Koude, te dikke soep; hoofdpijnwijn; kaasfondue smaakte veel te scherp; weinig smaak aan de maaltijdsalades. Bediening doet wel zijn best en het sfeertje is aardig.

Geef zelf je mening over 't Gras van de Buren

LunchDiner