Een zeer snelle italiaan. Tourist menu (3 gangen voor 14,50) en alle 3 gangen goed te eten en erg snel geserveerd. Eigenlijk te snel. Pizza kwam terwijl soep nog niet op was. Voorgerecht salade of keuze uit 2 soep, hoofgerecht alle pizza's en pasta's behalve de 3 allerduurste en toe tiramisu. Gewoon goed voor deze prijs. Huiswijn o.k. Koffie erg goed. Voor snelle hap aanrader.
Begin december hier gegeten. Bediening ongeinteresseerd/chaotisch. Zagen dat andere gasten ook ongeduldig werden door het lange wachten. Specialiteit stelde echt niets voor! We waren erg teleurgesteld ondanks goede mening hiervoor!!
Lekker dichtbij het uitgaansgebied. Reserveren heeft niet zo veel zin, je moet gewoon op de bonnefooi naar binnen gaan, en meestal lukt het dan wel (ook in het weekend). De bediening door Giancarlo is geweldig en zoals je het ook ziet in echte goede Italiaanse restaurants in Italie. Lekker druk en je kunt inkijken in de keuken, Italiaanser kan het bijna niet. Iets meer sfeerverlichting zou wel mogen, dan zou het helemaal af zijn. Pizza\'s en pastagerechten zijn verrukkelijk, vleesmaaltijden ook prima. Vergeet aan het einde niet een huisgemaakte Limoncello te vragen, en Giancarlo prrost dan graag met je mee. Echt een aanrader, gewoon leuk en gezellig.