Reserveer nu
Mother India over zichzelf

Geniet van de versheid van onze gerechten en de geweldige kruidencombinaties zoals alleen onze Indiase keuken u kunt voorschotelen. Bij Mother India valt het echte India te proeven. De hot chicken wings zijn verrukkelijk en de en de curry's en tandoori gewoonweg fantastisch.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Gerardter Gerardter 23 mei 2012

Heerlijk gegeten met de hele familie. Erg vriendelijke bediening en ook niet duur. Ik raad iedereen het Mother special menu aan. De beste in Amsterdam west.

ddlg ddlg 27 april 2012

Heel fijn gegeten bij Mother India. De bediening was heel aardig en het eten was lekker en vers bereid. Ik kom zeker terug!

arnova arnova 22 maart 2012

Wat eten besteld om thuis te laten bezorgen. Om te beginnen duurde dit al erg lang (meer dan een uur). Bij het uitpakken bleek dat de bakjes aan alle kanten lekten, dus dat het een enorme kliederbende bij ons op tafel werd. Wat overigens ook raar was dat alles ingepakt zat in papier van 1 of andere kaasboer. Maar goed, dat alles zouden we voor lief nemen als het eten goed zou zijn. Dit was helaas niet het geval. 1 curry met kokos, smaakte mierzoet. Hier was blijkbaar getracht te besparen om de kokos door er een paar scheppen suiker in te doen. De andere 2 curry's hadden weinig (onderscheidende) smaak en waren vooral erg hartig. We waren hier snel op uitgekeken, terwijl het nog niet eens heel goedkoop was. Vervolgens gebeld om ons ongenoegen aan te geven, waar nogal onverschillig op gereageerd werd. Voor ons was dit de 1e en meteen de laatste keer!

harm amsterdam harm amsterdam 5 februari 2012

Heb laten bezorgen en dat was er snel ondanks de sneeuw. Frisse smaken, ruime porties en niet zo duur.

rmsgtm rmsgtm 2 februari 2012

we've been to mother india couple of times. curries are much more delicious than other places where we have tried. serving staff is quite courteous. the point of appreciation, no tendency to rob costumers.

EvaLouise EvaLouise 24 november 2011

Ik woon in Purmerend, en studeer in amsterdam. Ben met 3 studiegenoten wezen eten bij Mother India. Omdat iemand van ons daar al eerder had gegeten. We hadden gekozen voor 2 voorgerechten en 3 hoofdgerechten. Bij de hoofdgerecht kregen we groenten, rijst en naan. Ondanks we met ze 4 waren en maar 3 hoofdgerechten hadden had iederen zijn buik vol. Aan het eten was te proeven dat alles vers gemaakt was. De lam was echt heerlijk en echt een aanrader. Ook de bediening was super. De mangolassi is een echte aanrader. Ben het daarom totaal niet met de onderstaande berichten eens.
Het is het geld zeker waard!!!

ninabez ninabez 24 oktober 2011

Ook hier met 2 personen via groupon gaan eten. Ben het totaal eens met mijn voorganger; het is de 65 euro zeker niet waard! Het restaurant zelf is vies, de toiletten ook, de tafels plakten en het was er zeker niet gezellig. De bediening was in principe aardig maar er kon nog geen "tot ziens" af, erg jammer.
Het eten wat prima, maar niet meer dan dat. De Lamb Rogan Josh was prima van smaak, de Butter Chicken veel te zoet. De spinazie (bijgerecht) zag eruit alsof het over was van andere gasten en hebben we laten staan. Rijst en naan prima evenals de Samosa's, maar de pakora's waren inderdaad niet om over naar huis te schrijven. Het toetje, Kulfi, was lekker en voor ons genoeg aangezien we reeds genoeg hadden gegeten.
Ik zou er niet teruggaan; en zeker niet voor de prijs die het blijkbaar moet kosten. Qua afhaal heb ik beter restaurant in de buurt.

davpam davpam 24 september 2011

We aten met de Groupon, 4 personen. Je hebt een keuze van 4 voor- en hoofdgerechten, dus hebben we alles besteld en geproefd. De maaltijd was gevarieerd, met kip, vlees, vis en kaas gerechten. Eten is niet zeker slecht, maar niet bijzonder. Veel gerechten zijn niet zo hoog op smaak als je zou wensen in een Indiaas restaurant, alsof het aangepast is voor Nederlandse smaak. De samosa's waren heel lekker, maar je kunt eigenlijk betere pakora's bij de Albert Heijn halen. Naanbrood was lekker, maar de pullaorijst wat flauw. Er zijn betere Indiaase restaurants in de stad.

GeorgetteMaria GeorgetteMaria 24 september 2011

Het restaurant geeft een sobere indruk. Het papieren tafelkleed was erg gekreukeld kennellijk nog van de vorige gasten. De bediening van de ober matig. Hij presenteerde ons een smoezelig A-4 velletje waar we de gerechten uit konden kiezen. (We aten met een Groupn voucher). Het eten was lekker, maar kleine porties. Het toetje leek nergens op. Het 3 gangen menu was absoluut niet de waarde van € 64,50, die in de advertentie gegarandeerd werd. De take-out is kennelijk populair, want er gingen voortdurend bestellingen de deur uit.

Marijke Marijke 11 september 2011

Het eten was redelijk tot goed, maar het restaurant doet een beetje smoezelig aan; er zat een vlek in het tafelkleed, het tafeltje plakte en er lag nog troep op van de vorige gasten. Vriendelijke bediening.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over Mother India