Sop 27 februari 2012 | |
2x gegeten en 2x teleurgesteld. Het is niet een cafe waar je heen moet voor het eten (gezellig is het er wel). Het eten was erg smakeloos en ik heb het zelfs laten staan (wat nauwelijks tot nooit voorkomt). |
marieke_den_boer 15 februari 2012 | |
Vorige week ben ik mijn 4 vriendinnen wezen eten bij Helden. Wij hebben echt heerlijk gegeten! Zelf heb ik nog nooit zulke lekkere dorade gehad. Na het eten zijn we nog lekker wezen borrelen. Leuk sfeetje, lekkere muziek. Top avond gehad, echt een aanrader! |
Frans1973 15 februari 2012 | |
Afgelopen weekend gegeten.Ik was buitengewoon verrast door de nieuwe kaart en vond het maar moeilijk kiezen. Als voorgerecht de coquille met pata negra in 1 woord heerlijk en als hoofd had wij een steak zelden zulk mals vlees gehad met echte!! friet en de3 cheesecake is een blijvende topper! Ik kom zeker snel terug om meer te proeven van deze lekkere kaart. Bediening is niet opvallend vriendelijk. |
Proever6394 14 februari 2012 | |
Ongeïnspireerde zwarte brigade. Weinig inlevende bediening. Eten lauw, kaart saai. Kan en mag alles maar in de Pijp? Dan is het jammer dat ik er woon. |
Joost75 27 december 2011 | |
We hebben hier met acht man gegeten waarvan 4 personen de entrecote kozen. Deze hebben we allemaal teruggestuurd. Het was erg slecht vlees en erg taai. Zonde. De kok liet via de serveerster weten dat het vlees wel goed was. Onbegrijpelijk. |
WiBl 26 november 2011 | |
Ik heb hier heerlijk gegeten. Mede door de uitstekende service! Een groot pluspunt voor dit restaurant... |
Almeerse proevers 22 september 2011 | |
Prima vers en smaakvol eten voor een eerlijke prijs. Bediening is erg vriendelijk en service gericht. Een glas water naast het wijntje getuigt van prima service! |
Niels-Daan 2 september 2011 | |
Prima resaurant/eet cafe. Lekker eten en prima wijn. Wel echt voor de wat jongere garde. |
afvb 11 augustus 2011 | |
Vorige week in het zonnetje hier geluncht, ze hebben een heerlijke lunchkaart! Waar ik vaak salades aan de dure kant vind voor een lunch, zijn ze hier normaal geprijsd (8.50euro als ik me goed herrinner). Erg goed van smaak, de geitenkaas en bacon. Broodjes van mijn tafelgenoten (tonijn en panini chorizo) ook simpel, maar lekker. Enig minpuntje: de bediening komt niet erg vaak naar buiten om te kijken of alles overal nog naar wens is. Maar al met al kom ik hier zeker terug. |
Suzannev17 24 mei 2011 | |
Het eten was erg lekker, vooral de cheesecake, risotto en de tomatensoep. Personeel zeer vriendelijk, kwam af en toe vragen of alles in orde was. Restaurant is makkelijk te bereiken. Ga hier zeker nog een keer naartoe. |
Geef zelf je mening over Helden