Zaterdagavond hier met zijn 2en gegeten. Het eten was verrassend goed en voor een nette prijs. Veel jong personeel die voor een leuke en vriendelijke bediening zorgen.
Ik heb er samen met me vrouw gegeten.
Het was heerlijk waar voor je geld en dat kom je niet vaak meer tegen
De bediening was erg vriendelijk
Daar komen we zeker weer een keer terug
Heerlijk gegeten........geen echte Griek, maar dat heeft zo zijn voordelen.
Zo zijn de porties niet exorbitant groot en wordt er op verschillende schalen opgediend. Geen plateservice dus......Prima.
Laten we de uitstekende bediening ook niet vergeten. Humorvol.
de vorige recensies zijn allemaal van lang geleden...zou er nu een andere kok zijn of zoiets? ik vond het erg SLECHT. Ontzettend vet eten, lelijk op het bord gekwakt, personeel erg aardig maar niet oplettend...Ik had een vegetarische schotel, erg veel van hetzelfde, te vet, de feta vergeten...M'n moeder had bifteki, buitensporig van formaat, en zo goed als geen kaasvulling. Ik ga vaak en graag naar verschillende Griekse restaurants, maar dit restaurant vond ik ronduit vreselijk qua eten. Jammer, want het restaurant ziet er van buiten wel aantrekkelijk uit.