7.3
7.2

1 2 ouder »

rumi rumi 13 mei 2012

Vrijdagavond gegeten in het restaurant boven. Heel erg leuk, we zaten in een IKEA kast!
Er is nu van alles gehacked van Ikea.

miesen miesen 10 mei 2012

Heerlijke salade (groene asperges) gegeten, super soepje vooraf. Bediening was vlot en vriendelijk. Het eten kwam ook lekker snel en genoeg keuze voor vegetariers. Prima!

de_zwart de_zwart 9 mei 2012

Gisteravond weer in het restaurant van Filmhuis Den Haag gegeten. Wederom lekker gegeten (goeie betaalbare dagschotel!!) en vlotte bediening. Blijft een aanrader!

irmavan irmavan 21 februari 2012

De porties zijn echt te klein, daar word ik vervelend van, want de prijs is wel hoog. Maakt een erg gierige indruk, waardoor mijn zin om daar te eten wel verdwijnt.

Lonneke Lonneke 17 oktober 2011

Een ontspannen plek met allemaal mensen die gezellig naar de film gaan. We hebben een lekkere curry en een geweldige cheesecake gegeten. Comfortabele gezeten op de rode bank. De bediening is vriendelijk, maar niet altijd gefocused op de klanten. Anyway, echt een prima plek om iets lekkers te eten voor je naar de film gaat.

picolet picolet 15 augustus 2011

hoewel in het Filmhuis goede films worden gedraaid, in het restaurant kom ik NOOOOIIITT meer.
Omdat ik vernomen had, dat het eten er goed was, hebben wij het geprobeerd.
Het eten vond ik de eerste keer alles behalve goed.
Enfin, kan gebeuren, de tweede keer, met geruime tussenpoos maar weer geprobeerd. Dit werd een regelrechte ramp.
Voor de deur stond een uitnodigend bord met daarop: vol, ondanks het feit dat er volop plaats was.
Maar goed, wij hadden gereserveerd, dus konden gaan zitten.
Na besteld te hebben begon het wachten. N aeen kwartier ben ik gaan informeren waar het vooraf bestelde brood bleef: vergeten, sorry, komt eraan.
Was er ook zo toen.
Daarna weer drie kwartier gewacht. In het restaurant was niks te doen dus ik zag drie personeelsleden zich vermaken met elkaar zonder ook maar een keer een blik op hun klanten te werpen. Ze vroegen zich zelfs niet af wat wij daar eigenlijk zaten te doen.na drie kwartier ben ik weer gaan vragen hoe het zat. De serveerster meldde doodleuk dat ze was vergeten de bestelling door te geven en dat ze nu ook niet meer wist wat de bestelling was.
Ik heb het nog een keer gezegd en jawel, daar kwam mijn spaghetti napoli op klassieke wijze met ansjovis. Dat smaakte werkelijk helemaal nergens naar. Een hap droge spaghetti zonder een spoor van ansjovis.
Het was echt heel erg en mij hebben ze daar voorgoed gezien. Lees ook nog dat ze een eervolle vermelding gekregen hebben. Ik vraag me af waar je tegenwoordig al geen eervolle vermeldingen voor krijgt!!!!!

tina123 tina123 28 mei 2010

Altijd even snel en gezellig een hapje eten tegen een schappelijke prijs, de bediening is meestal prettig en ze houden rekening met de voorstelling die je wilt halen.
Minpuntjes zijn er ook: weinig gevariëerde kaart en soms merk je dat gerechten te vaak of te lang worden opgewarmd.
Maar 't blijft een favoriete plek ook vanwege de prijs en het lekkere pretentie-loze karakter

boon boon 14 januari 2010

Ik eet er goed en regelmatig vooraf aan een film of theaterstuk. De sfeer is niet je van het, evenals de inrichting (doet me tevaak aan een kantine denken). De kaart is (helaas) al een flinke tyd t zelfde, dat maakt eten totaal niet spannend (ook niet voor de keuken).
Zeer goed!

mmas mmas 26 juli 2009

een paar jaar geleden was ik nog heel enthousiast over dit restaurant. maar er is iets veranderd. heb ze een paar keer de kans gegeven, want dacht eerst dat het toeval was, maar helaas: de porties zijn veel kleiner, de kwaliteit is minder (vooral van de sla en garneringen), de kaart is nog altijd dezelfde èn zeer beperkt. eten zonder reserveren is vaak onmogelijk. het personeel is wel nog altijd heel vriendelijk en dat maakt een boel goed. maar jammer is het wel, want ik ben een van mijn lievelingsplekken kwijt.

a.massing a.massing 3 augustus 2008

Bijzonder betaalbaar, zeer smakelijk, royale porties, voldoende keuzemogelijkheid, zalige wijnen en enorm vriendelijk personeel. Wel vooraf reserveren, want gezien het miniem aantal tafels zit het snel vol. Dus ik ga graag terug, voordat ik weer eens naar de film in het huis ga!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Filmhuis