rumi 13 mei 2012 | |
Vrijdagavond gegeten in het restaurant boven. Heel erg leuk, we zaten in een IKEA kast!
miesen 10 mei 2012 | |
Heerlijke salade (groene asperges) gegeten, super soepje vooraf. Bediening was vlot en vriendelijk. Het eten kwam ook lekker snel en genoeg keuze voor vegetariers. Prima! |
de_zwart 9 mei 2012 | |
Gisteravond weer in het restaurant van Filmhuis Den Haag gegeten. Wederom lekker gegeten (goeie betaalbare dagschotel!!) en vlotte bediening. Blijft een aanrader! |
irmavan 21 februari 2012 | |
De porties zijn echt te klein, daar word ik vervelend van, want de prijs is wel hoog. Maakt een erg gierige indruk, waardoor mijn zin om daar te eten wel verdwijnt. |
Lonneke 17 oktober 2011 | |
Een ontspannen plek met allemaal mensen die gezellig naar de film gaan. We hebben een lekkere curry en een geweldige cheesecake gegeten. Comfortabele gezeten op de rode bank. De bediening is vriendelijk, maar niet altijd gefocused op de klanten. Anyway, echt een prima plek om iets lekkers te eten voor je naar de film gaat. |
picolet 15 augustus 2011 | |
hoewel in het Filmhuis goede films worden gedraaid, in het restaurant kom ik NOOOOIIITT meer.
tina123 28 mei 2010 | |
Altijd even snel en gezellig een hapje eten tegen een schappelijke prijs, de bediening is meestal prettig en ze houden rekening met de voorstelling die je wilt halen.
boon 14 januari 2010 | |
Ik eet er goed en regelmatig vooraf aan een film of theaterstuk. De sfeer is niet je van het, evenals de inrichting (doet me tevaak aan een kantine denken). De kaart is (helaas) al een flinke tyd t zelfde, dat maakt eten totaal niet spannend (ook niet voor de keuken).
mmas 26 juli 2009 | |
een paar jaar geleden was ik nog heel enthousiast over dit restaurant. maar er is iets veranderd. heb ze een paar keer de kans gegeven, want dacht eerst dat het toeval was, maar helaas: de porties zijn veel kleiner, de kwaliteit is minder (vooral van de sla en garneringen), de kaart is nog altijd dezelfde èn zeer beperkt. eten zonder reserveren is vaak onmogelijk. het personeel is wel nog altijd heel vriendelijk en dat maakt een boel goed. maar jammer is het wel, want ik ben een van mijn lievelingsplekken kwijt. |
a.massing 3 augustus 2008 | |
Bijzonder betaalbaar, zeer smakelijk, royale porties, voldoende keuzemogelijkheid, zalige wijnen en enorm vriendelijk personeel. Wel vooraf reserveren, want gezien het miniem aantal tafels zit het snel vol. Dus ik ga graag terug, voordat ik weer eens naar de film in het huis ga! |
Geef zelf je mening over Filmhuis