| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
marco44 13 februari 2012 | |
Afgelopen zondag onbeperkt gamba 's gegeten heerlijk pittig en uitstekend van smaak, de meneer in de bediening was top zeker een aanrader. |
Proever73450 30 maart 2008 | |
Een heel erg gezellig restaurant. Het eten is er altijd heerlijk, geen overdreven gedoe maar gewoon heel erg lekker. Het restaurant is heerlijk huislijk ingericht en je voelt je daarom gelijk thuis. Het personeel is hulpvaardig en vriendelijk en staat gelijk voor je klaar. Kortom een klasse restaurant met klasse personeel Een restaurant zonder sterren met sterren. |
Proever62446 1 juli 2007 | |
De inrichting is gezellig ouderwets, de bediening erg aardig! Op basis van de reacties van Iens zijn we hier gaan eten en ik moet zeggen dat het is tegen gevallen. We verwachtten absoluut geen culinair restaurant, want dat was op de menukaart al te zien, gewoon "Van der Valk" eten, maar dan een gezelliger sfeer. Prima voor een familie-etentje dachten we dus. Helaas, het voorgerecht (carpaccio) was echt slecht, totaal geen smaak, niet vers, ingevroren ofzo. De hoofdgerechten waren aardig, de visschotel voor 2 personen was prima, de tournedos had weinig smaak, saai en flauw. Voor kinderen is het trouwens prima, daar houden ze goed rekening mee, tot en met kleurtjes etc aan toe. We gaan er echter niet meer naartoe. |
Proever24691 23 november 2006 | |
Geweldige service, en het eten was er ook erg goed. |
Geef zelf je mening over Gasterijn