bonge586 bonge586 9 september 2011

Al vele jaren komen wij in dit Griekse restaurant en hebben dan weer een gezellige ontspannen avond.
Lina met haar 2 dochters en een zeer goede kok op de achtergrond, runnen met veel pit en plezier dit leuke en gezellig uitziend restaurant.
Het eten is altijd goed en voldoende en het ziet er natuurlijk heerlijk uit, elke keer als je daar zo zit, dan krijg ik zin in vakantie naar één van de prachtige Griekse eilanden.
Hopelijk dat wij nog heel veel jaren kunnen genieten van het eten en gezelligheid bij Restaurant Lina in Oostzaan.

Annegreth Annegreth 4 september 2011

De laatste tijd is er erg veel ten goede verandert bij Orpheus. Inmiddels is ook de naam vernadert in Grieks Specialitieiten Restaurant Lina. Je kunt goed merken dat de klant weer op nummer 1 komt! Heerlijk eten en een goede bediening!!!

Proever82460 Proever82460 24 juni 2009

Afgelopen woensdag weer bij Orpheus geweest. Wat kunnen die mensen lekker eten maken! Wederom genoten van de Griekse Specialiteiten en de goede sfeer.

Proever48209 Proever48209 22 maart 2009

Ik vond geen van de gerechten op smaak bediening had geen oog voor de klant ( zaten maar 8 mensen in het restaurant)op een dessert hoef je ook hier niet te wachten want ze komen er toch niet mee.

prijs kwaliteit was totaal niet in verhouding....

Proever82886 Proever82886 22 oktober 2008

Heeeerlijk restaurant, als trouwe Griekenland gangers ( en dan heb ik het niet over de toeristentrekkers) kennen we de Griekse keuken inmiddels als geen ander en wat heerlijk om dan vlak bij huis een beetje van dat vakantiegevoel te kunnen beleven. Hoewel we veelal blijven hangen in onze favoriete gerechten, njammie de Feta Fourna is onovertroffen en mama's Moussaka niet te versmaden, doen we heel af en toe is gek en worden we keer op keer verrast met veel lekkers, probeer de visschotel is, een echt toppertje, ach weet je wat, gewoon zelf heen gaan en je laten verwennen, ze zijn super lief voor je!!!

Proever71936 Proever71936 14 juli 2008

Al meer dan 3 jaar geen enkel commentaar over dit restaurant is natuurlijk ook al een teken aan de wand, want in dit geval is geen nieuws, slecht nieuws.
Ons eerste advies luidt: Niet meer naar toe gaan, voordat de keuken een afzuiger krijgt. De bediening (Griekse moeder zelf) is vlot maar zij moet haar dochter maar niet meer laten serveren. Jammer dat er te veel weinig authentieke gerechten aan te pas komen. De originaliteit is ver te zoeken, terwijl het echt geen amateuristische prijzen zijn die men bij Orpheus durft te vragen. De tzatziki is niet verfijnd genoeg en het daarbij geleverde brood net in de oven opgepiept stokbrood. Vlees smaakt voldoende goed, al is de giros teleurstellend weinig gekruid. Maar, eerlijk is eerlijk, moet je er toch eten, bij deze een aanrader: de arnaki (lamshaas). Mooi bereid en kruiding goed. Verder wel Smakeloos: de ongedresste Griekse salade die al ruim voor de hoofdgerechten op tafel wordt gezet en de standaard rijst met kwakje rode saus. Ook jammer dat ze hier geen warme groenten serveren. Grieken zelf eten heus niet altijd die eeuwige, kort door de bocht grofgehakte salade, Orpheus! Al met al straalt de gemakzucht overal van af en wonder boven wonder, ondanks dat er nog heel wat valt op te merken, zit de tent toch vol met kritiekloze Oostzaners (voornamelijk senioren) die het al snel goed vinden!
Dus Orpheus, wil je gewoon centjes blijven verdienen aan die goedwillende Oostzaners...dan gewoon doorgaan op dezelfde voet.
Dit prachtige dorp verdient eenvoudigweg beter!!

Proever25401 Proever25401 8 november 2004

Ik heb er meerdere malen gegeten en het is elke keer een feest. Goed eten tegen een redelijke prijs. Bediening hartelijk en variatie op het menu is mogelijk. Ook afhalen kan en kwaliteit blijft goed maar in het restaurant is toch leuker.

Proever23153 Proever23153 17 september 2004

Diverse malen, met familie of vrienden gegeten en altijd heerlijk!
Fijne vriendelijke bediening, een aanrader!

Geef zelf je mening over Grieks Specialiteiten Restaurant Lina