| Keuken | Chinees & Aziatisch |
| Huiswijn per fles | €13.50 |
| Huiswijn per glas | €2.45 |
| Openingstijden | 16.30-22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Etoile_64 25 juni 2011 | |
Het eten is goed! geen opmerking, al een paar keer gegeten, en tot nu toe verse producten! Goed klaar gemaakt en genoeg keuze. Alleen het personeel is een beetje opdringerig ivm drankjes bestellen. |
Proever27319 4 januari 2007 | |
Op nieuwjaarsdag hebben we hier met z\'n vieren gegeten. Het is ons prima bevallen. Sommige dingen, zoals de bami en de foo yong hai konden wat ons betreft wat pittiger, maar vlees en groenten waren erg lekker en vers! Ook erg leuk dat je zelf helemaal kunt bepalen wat je wilt eten, dus er is voor elk wat wils. Gezien de goede prijs/kwaliteit verhouding is de Hollywok zeker een aanrader! |
Proever34470 10 november 2006 | |
Zoals de meeste wok restaurants hetzelfde concept: zoek je groentes en vlees bij elkaar en laat het wokken. Verder de keus uit vlees/vis op de tepanyaki of de grill en de home-made loempia. Persoonlijk heb ik een keer in een wokrestaurant in een andere provincie gegeten, en die had meer keus uit vlees en vis. O.a. was daar wild verkrijgbaar en gamba\'s die gegrild konden worden. Het assortiment was daar gewoon wat uitgebreider en wellicht ben ik daardoor wat verwend. Maakt niet dat de kleine hapjes prima waren: gek is dat er dan ook frikandel tussenzit. Maar ook gebakken banaan, vruchtjes (alles uit blik helaas), zelfgemaakte pudding etc. De homemade loempia was helaas een tegenvaller en ik vond zeker die met garnalen de garnalen toch wel ver te zoeken.
Proever50266 22 augustus 2006 | |
Dit wokrestaurant onderscheid zich van de andere wokrestaurants door onder andere het traditionele, warme interieur. Ook het personeel is traditioneel gekleed. Er zijn voldoende gerechten die goed worden bereid. Bij de koks zijn niet enorme rijen (zoals bij \'Dreefzicht\') die je het gevoel geven dat je bij de voedselbank bent. |
Proever49172 26 juli 2006 | |
bij binnen komst werden we op gevangen door een iets oudere vrouw helaas was zij niet erg vriendelijk ook tijdens de bediening niet zou geen kwaad kunnen om het personeel in de bediening een schooling te geven.
Geef zelf je mening over Hollywok