6.9
6.8
7.4

KeukenInternationaal

Janpeters Janpeters 21 november 2011

Vorige week zondag hebben we hier gegeten en het is aan te raden. Het eten is erg goed en een leuke bediening.

joffrey1991 joffrey1991 11 november 2011

Van de week ben ik hier wezen eten met mijn vriendin. We werden door de gastheer begeleid naar een mooi tafeltje bij het raam en onze jassen werden keurig aangenomen, een goed begin! daarna kregen we "het wetboek" (menukaart) aangeboden. ´De bediening was netjes en enthousiast. We kozen voor het 3-gangenmenu van €23.50 na alle 3 de gangen waren lekker en de porties waren ook voldoende.
Het was een gezellige, intieme sfeer en hebben een gezellige en smakelijke avond gehad.
zeker een aanrader

duveltje duveltje 26 september 2011

Dit was ooit een leuk eettentje, met een gezellige inrichting. De gezellige inrichting is er nog steeds, het eten is alleen nu echt onder de maat. Doorgekookt, smaakloos, fantasieloos.
Jammer, maar ik kom niet meer terug.

sandersander sandersander 18 juli 2011

In de zomer van 2011 gegeten bij het kabinet. Bediening was vlot en vriendelijk, was ook te verwachten gezien het feit dat er bijna niemand was (maandagavond). Telleurstellend dat na het opnemen van de bestelling er geen stokbroodje of iets dergelijks op tafel werd gezet. De kwaliteit van het eten was redelijk goed, echter geen salade gezien en er lag weinig groente op het bord. De prijs-kwaliteit verhouding is echter prima, om die reden krijgt de restaurant het kenmerk "Goed".

frits geel frits geel 23 juni 2011

ik heb hier vaker gegeten, maar ik moet zeggen dat de zaak er niet op vooruit gaat. Het aantal gamba's was voor een hoofdgerecht te mager. Groenten moest je met een vergrootglas zoeken en een bakje friet met erg veel kleine harde stukjes. Personeel is wel aardig, maar plichtmatig.

Geef zelf je mening over Het Kabinet