Beste Wapen van Munster & team, was weer fantastisch afgelopen weekend, we hebben genoten van de paasbrunch en de relaxte/gezellige ambiance. Bedankt namens de Familie van Dort
Een van de beste restaurants aller tijden. We komen hier al 20 jaar en zijn nog nooit teleurgesteld. Altijd verse producten, mooi geserveerd, ontzettend vriendelijke en goede bediening en natuurlijk: heerlijk eten met genoeg en divers garnituur! Op naar de volgende 20 jaar: onze complimenten!
Gisteravond heerlijk gegeten bij het Wapen van Munster. Vooraf zalm maar in dikke plakken gesneden en dat is toch wel veel lekkerder dan dunne plakjes. De dagvis, een tong van 1 pond, hebben we gedeeld. Ieder twee prachtige filetstukken verse stevige tong perfect gebakken. Dat bij de aangename sfeer en uiterst vriendelijke bediening maakte dat wij een gezellig avondje uit hadden. Hoewel wij genoeg hadden met zn drieen aan de schaaltjes friet, gebakken aardappeltjes en groente doet het wel erg karig aan dat deze zo klein zijn en ben je bijna bang om er uit op te scheppen omdat er dan niets voor je tafelgenoten overblijft. Dat zou wat mij betreft wel iets royaler mogen. Al moet gezegd dat ze keurig kwamen vragen of er van alles voldoende was. Kortom gezellig, heerlijk eten en een prima prijs/kwaliteit.