Vrijdagavond spontaan hier gegeten met goede vrienden. Onze kok (Kjeld) had een heerlijk 3-gangen diner voor ons bereid. Voorgerecht: rolletje hertenrosbief met ragout, carpaccio van eend, garnalenamuse en rode bietenkroketje. Hoofdgerecht: hertenbiefstuk met huisgemaakt friet. Nagerecht: room met stoofpeertjes en speculaasijs. De kwaliteit was super, alle gerechten waren vers en home made! De smaak was subliem en dat bij een gezellige (onbekend) eetcafeetje.
Kjeld, ik kom zeker terug!
Groeten Amtasha Lalay
Hier weer zalig gegeten, het was weer perfect dames en heren! De bediening is zoals al vele jaren erg gezellig en bestaat uit een vast team wat altijd even de tijd neemt om een praatje met je te maken.
Die uitsmijters zouden stukken lekkerder zijn als je de kaas/ham met de eieren mee kunt laten bakken. Aan de koffie moet echt wat gebeuren. De cappuccino bestond uit hele slappe, niet te proeven koffie, met heel veel lauwe melk.
Maar hele vriendelijke, snelle en goed georganiseerde bediening op een prachtige plek. Heerlijk ontspannen halverwege een flinke fietstocht.
Voor een eetcafe heerlijk eten! Gewoon goed. Ook fijn om toch aparte gerechten te hebben. De carpaccio met eendenlever en truffelmayonaise; werkelijk fantastisch. Vriendelijk personeel en gezellig ingericht.
met mijn moeders verjaardag zijn we hier wezen eten en zoals altijd was het weer top! heerlijke varkenshaas zoals je alleen hier kan eten. ook hebben ze een goede bier selectie
Geef zelf je mening over Eten & Drinken Café De Vlist