lejewaan 29 juni 2011 | |
Vlotte bediening, erg vriendelijk personeel, eenvoudige kaart maar prima klaargemaakt.Redelijk geprijsd. |
sander123 7 juni 2011 | |
Prima lokatie, altijd lekker eten en een heerlijk asperge-menu (in het asperge seizoen). Wij doen hier vaak een lunchje of avondmaaltijd gecombineerd met een wandeling door de mooie natuur van de Rotte meren. |
reinierroute 4 juni 2011 | |
Ik heb een glutenvrij dieet. Ik vroeg of de frites in schoon frituurvet (niet samen met de snacks) werden gebakken. Dat was wel zo maar ze konden het niet garanderen. Ook konden er geen aardappels gekookt of gebakken worden, want dat was op !!!
Mso 16 mei 2011 | |
Gewoon prima restaurant op een leuke locatie zeker als het mooi weer is. Het eten is prima en constant. Vriendelijke bediening. |
Edwin V 28 april 2010 | |
Het terras trekt op een zonnige dag zoals gisteren veel bezoekers. De menu kaart is eenvoudig. Het eten is redelijk tot goed en dat alles voor een betaalbare prijs. Hier komen wij snel weer terug. |
Proever83392 7 maart 2009 | |
Echt heel veel geweest.De boot afgemeerd ,na een vaartocht vanuit Rotterdam en dan een lekker biertje, voor de lunch. ALTIJD vlotte bediening- dankzij electronisch bestel zender-. De kaart is eenvoudig maar goed !Een uitstekende plek om zo even bij tekomen. Van de zomer ziet U ons weer |
Edwin V 26 september 2008 | |
Lekker gegeten op het terras met een prachtig uitzicht. De menu kaart is eenvoudig, maar hier kom je vooral voor de lokatie. |
Proever74980 24 juni 2008 | |
Ontvangst en bediening zeer goed. Verrassend fijn plekje met terras aan het water. Eenvoudige keuken, maar prijs/kwaliteit goed. Een plus, verse groente bij het hoofdgerecht.... |
aj en co 10 augustus 2005 | |
Echt een aanrader, maar (de eerste keer) lastig te vinden. Maar zeker de moeite waard!
Pieter H. 21 juli 2004 | |
Mooie plek bij een kleine jachthaven aan de Rottemeren. Eenvoudige gerechten die best aardig smaken. |
Geef zelf je mening over Meerenbos