Als je op de hoek van de straat la Bodega ziet dan maakt het eigenlijk meteen indruk met de beschilderde deur die ze hebben. Als je binnenkomt valt direct op dat het klein is maar juist daarom ook erg knus. We werden meteen aan een tafel geholpen en werden goed bediend.
Ik vond het eten goed, vooral de tapenades bij het brood, de aardappeltjes in een heerlijke saus (ging ook heel goed met de bergham die we erbij hadden besteld) en de pittige schapenkaas met stroop. Minder vond ik de gevulde champignons en paprika. Het zag er niet zo mooi uit en vond de gevulde paprika erg zoet.
De prijsverhouding vond ik iets uit balans, we hadden wel wat grotere porties verwacht voor de prijs die we betaalden. Toch vond ik het een leuke ervaring bij La Bodega en kan ik het wel aanraden.
Gisteren een heerlijke avond gehad bij jullie op het terras, wat een topper in de bediening en de tapas waren zo ontzettend lekker, bedankt en we komen gauw weer terug.
Altijd weer heerlijk eten in het meest gastvrije restaurant van Zwolle! Heerlijke wijnen en moeilijk kiezen uit al die verschillende lekkere gerechtjes!
Heerlijk laatst met z'n zessen gegeten, we hebben een geweldige avond gehad, hele goeie spaanse wijn, lekker keuken, leuke bediening en een sfeertje waar je U tegen zegt! het is zeer zeker een aanrader!!!