ActiviteitenAfhalen
KeukenTapas/mezze & Spaans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

20 april 2013

Aardige bediening en een gezellige sfeer, maar de tapas vielen tegen. overal dezelfde aiolisaus bij en kleine porties en een slechte presentatie. Versimpelde, verhollandste tapas zonder passie. Met name de gevulde aubergine viel tegen: een bordje met wat fetakaas eronder en een plakje gesmolten kaas erop. Het was te eten, maar viel tegen voor de prijs. Wel een gezellige plek om 's avonds wat te gaan drinken

Lvo
Lvo
Topproever

31 maart 2013

Knusse kleine tafeltjes, daardoor meteen een gezellige sfeer. De bediening is erg enthousiast en denkt erg goed mee; reageerde erg enthousiast toen we haar vroegen "doe maar wat lekkers'. En dat was het; heerlijk!!

Ruime porties, goeie pauze tussen de verschillende rondes. En ook de zoete tapas voor bij de koffie/thee was een leuke touch. En die ossehaaspuntjes, daar kom ik echt voor terug!

Gegeten op: 30 maart 2013.

28 maart 2013

Anders dan andere jaren besloten we met de carnavalsgroep de Mommerië eerst goed te gaan eten en daarna het cafe in te gaan.
Al om half vijf zaten we met z'n twaalven in het gezelligste restaurantje van Zwolle; Tapasbar La Bodega.
Ideaal, want om negen uur gingen we tevreden weg, met nog een hele avond in het verschiet.

We hebben ons daar helemaal in de watten laten leggen, eigenlijk hebben we niets hoeven bestellen en enkel te antwoorden: 'ja, lekker".
De door de medewerkers bediening uitgekozen tapas smaakte ons meer dan goed en de gerechten werden ook in een prettig ritme uitgeserveerd.
Van pittige garnalen, sappige spareribs, gamba's, gekruide balletjes en Spaanse biertjes het heeft ons gesmaakt.

Eten en drinken bij Tapasbar La Bodega was voor de Mommerië het lekkerste begin van een top avond.

Gegeten op: 23 maart 2013.
de7
de7
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

28 maart 2013

Vorige week aan een plein in de Zwolse binnenstad een knusse Tapasbar gevonden, waar je op zijn Spaans tapas kunt eten.
Het is een leuke sfeervol restaurantje, waar de glazen regelmatig bijgevuld worden.
De vrolijke bediening is attent, het kost geen moeite om hun aandacht te krijgen voor een bestelling.

Bijzonder vonden wij de Gambas la Plancha, deze is zo bereid dat je andere tapaszaken meteen vergeet.
De Spareribbetjes waren super, totaal niet droog en erg goed van smaak. Verrassend lekker is toch wel de rosbief met asperges.
Het Spaanse bier van de tap viel daarbij ook goed in de smaak.

Het was de rit uit Amsterdam meer dan waard en we komen zeker terug.

Gegeten op: 13 maart 2013.
Robbert_1965
Robbert_196...

24 maart 2013

Wij kwamen hier voor het eerst en belden vooraf om te reserveren voor diezelfde avond. Het was nogal klein zeiden ze, maar als we zouden langskomen werd een plekje aan de bar vrijgehouden. Na fijn ontvangst mochten we met een drankje aan de bar plaatsnemen en ook de kaart werd gelijk gepresenteerd. We konden al gelijk bestellen en aan de bar beginnen met het diner. Ook al is het er niet groot, knap hoe de twee dames & kok alles manageden en met hoeveel plezier! We hebben er heerlijk gegeten (ossenhaaspuntjes erg lekker, paprika een aangename verassing). Grote porties, alles lekker vers ook! Niet heel goedkoop uiteindelijk, maar met plezier ons geld aan besteed! Voor herhaling vatbaar en raden een bezoek aan.

Gegeten op: 23 maart 2013.
MKPC
MKPC
Proever in spe

Alle 36 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Tapasbar La Bodega

Schrijf hieronder je recensie over Tapasbar La Bodega. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag16:00 - 22:00