KeukenMediterraan
Openingstijdenop afspraak

willemsenr willemsenr 16 december 2011

Gisteren avond met 10 collega's bij Mamanet gegeten , een erg leuke experience !
Gastvrije ontvangst, ongedwongen sfeer, lekker gerechten , leuke combinaties en prima wijnen kortom een geslaagde avond!

Proever41612 Proever41612 17 december 2005

Wat een fantastisch eten. Elk gerecht met zo veel liefde klaargemaakt. Echt een grandioze kokkin en leuke gastvrouw. De locatie is ook erg leuk, prachtige professionele keuken.
Van harte aanbevolen!!!!!

Proever31821 Proever31821 24 maart 2005

I suppose for people who haven\'t lived outside of Holland this is as good as it gets Medittarenean wise. But for those in the knowing, this is hardly anything to write home about frankly. The whole idea of \"foods from the south\" is their frankness and flavors. I don\'t know why people are so set of turning everything into \"nouvelle cuisine\" which not even the French appreciate. And the French know about cuisine. So if you want to take your friends for a nice dinner out? I would think twice about going there. The food is eadable but it won\'t leave a lasting memory in your mind. Not impressed. Sorry.

Proever7061 Proever7061 24 augustus 2004

Mamanet, een samenvoeging van Mama en Annette, is een fantastische kokkin, gastvrouw en rasverwenner. Kortom una Donna Universale op culinair gebied. In een unieke privé-sfeer kan je met een groep van 8 tot 10 mensen aan de lange houten tafel in de oer-gezellige keuken van haar huis op de Lindengracht verukkelijk verpozen en dineren. Echt een aanrader!

Geef zelf je mening over Mamanet