De kaart beloofd veel meer dan er uiteindelijk geserveerd wordt. Bijvoorbeeld een schuitje avocado met geroosterde paprika, etc. geserveerd met risotto blijkt een halve avocado op een hoopje rijst te zijn met daar doorheen de genoemde ingredienten, een teleurstelling.
Vol verwachting heb ik mijn vriendin mee genomen naar een vegetarisch restaurant. Speciaal voor haar, want zij heeft als "vega" over het algemeen weinig keuze op de menukaart.
Binnengekomen bleek de inrichting oud en sfeerloos, dit nog versterkt door de afwezigheid van muziek. Het was er koud en er hing een muffe lucht. Het bedienend personeel was kortaf.
Het eten vond ik aardig (niet goed), maar mijn vriendin heeft dat van haar zelfs niet opgegeten omdat het niet lekker was.
We zijn na deze ervaring genezen van het concept vegetarisch restaurant. Ik neem haar voortaan weer lekker mee naar een plek waar ik een stukje vlees kan nemen en zij een beperkte keuze heeft, maar dan wel goed van smaak en in een gezellige sfeer.
Van een restaurant dat zich specialiseert in vegetarisch eten verwacht je met aandacht en creativiteit bereide, intens smakende (biologische) groentegerechten. Geen waterige worteltjes en een slordig uitziend voorjaarsmenu, terwijl het hoogzomer is. Al draag ik vegetarische restaurants een warm hart toe, dit was gewoon geen lekker eten.