KeukenPannenkoeken / Poffertjes
Openingstijden12.00-20.00

Twizzler Twizzler 10 oktober 2011

Onvriendelijk personeel. Mijn kind is door een gehaast personeelslid aan de kant geduwd waardoor het ten val kwam. Een excuus kwam er niet. Voor kinderen tot 4 jaar is hier geen attractie te vinden. Voor mij geen 2e keer meer. Er is vast een gezelliger restaurant in de buurt te vinden.

dick147 dick147 6 juli 2011

Afgelopen week in het pannenkoekenhuis geweest. Erg gezellig en leuk opgezet.
De kinderen hadden haast geen tijd om te eten en wilden gelijk weer van tafel.

maanpen maanpen 2 juli 2011

Het is een hele uitgebreide speeltuin met ook betaalde attracties waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Zeker als je geld uit geeft aan alle muntautomaten. De pannenkoeken en service komen duidelijk op de 2e plaats hier. Als je hebt gegeten krijg je een polsbandje en zijn alle attracties die het personeel begeleid/aanzet gratis! (alleen het aanzetten doen ze zo minimaal mogelijk. Ik denk uit gebrek van personeel / stroomkosten of iets van die aard) Erger was dat in het toetje een stuk glas zat. Randje van de coupe was ook stuk. Daarna kregen we zelfde toetje nog een keer maar dan uit andere coupe. En ook daar weer(?) een stukje glas vanaf gebroken (geen idee of deze er ook in zat, want hebben het onaangetast terug gebracht)

fons1 fons1 2 juni 2011

Basisconcept is leuk, veel speeldingen bij een restaurant. Maar gastvrijheid is beneden alle peil, m.n. de eigenaresse is verschrikkelijk. Als je er eerst eet kun je een bandje krijgen waarmee je gratis kunt spelen. Wil je eerst even spelen dan ben je zo 2 tientjes verder voor de muntjes. Daarna krijg je pas te horen over dat bandje. Daar moet je eerst voor eten. Wij wilden pas daarna eten. "Dan vertellen wij niet van dat bandje want dan kunnen we extra geld verdienen" zei de bazin letterlijk!!!!! Op de klacht hierover werd schouderophalend gedaan. Kortom: we hebben de muntjes opgemaakt en zijn in een ander pa beklemd restaurant gaan eten... Ben benieuwd of ze nu meer heeft verdiend... Wij komen er nooit meer in elk geval. Geplande kinderfeestje doen we nu ook ergens anders. Pfffff

karel60 karel60 10 juni 2010

Zijn vandaag geweest bij het Pannenkoekhuis in Voorst.
De kleinkinderen hadden het prima na de zin en ook was het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Wat ik vond van het eten en drinken heerlijk.
Dus dit Pannenkoekhuis is voor ieder aan te bevelen!
Fijne dag.....

Geef zelf je mening over Pannekoekhuis Voorst