| Keuken | Chinees |
| Minimum menuprijs | €17.00 |
| Openingstijden | 12.00-22.00, vr-zo 12.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
victoria2 9 januari 2012 | |
The seafood noodle dish is awful. Frozen vegetables, frozen seafood and soggy overcooked noodles in a bland sauce. The babi pangang used to be good but they have changed the sauce so now it's just like a cheap tomato sauce. Very disappointing quality. Won't bother again. |
Elsje22 16 oktober 2011 | |
Bij het binnenstappen twijfel je even vanwege de entourage. Groot, lange tafels, hoog plafond. Beetje kantine idee. Maar zet je door en kijk je daar doorheen, dan wacht je echt een uitgebreid buffet aan kwaliteits-eten. Daarbij is het bedienend personeel echt heel vriendelijk, behulpzaam en vrolijk.Je verlaat dit restaurant uiteindelijk met hetzelfde vrolijke en blije gevoel. Eten bij dit restaurant maakt je avondje uit compleet. |
peter12345678910111213141516 16 juli 2011 | |
Ik ben reeds in veel wok restaurants geweest, maar Mr. Wok in Breda steekt i.v.m. vriendelijke bediening, verse producten, zeer uitgebreid buffet goede koks en fijne launch banken en er met kop en schouders boven uit.
1966frank 9 maart 2011 | |
Als je kijkt naar de prijs en wat je ervoor kan krijgen dan spreek ik hier over een dikke voldoende. Vriendelijk personeel en goed voedsel! neem het buffet en je kan zelf kiezen wat je wil! |
lieshpv 11 augustus 2008 | |
Afgelopen zaterdag bij mr Wok gegeten. De kroepoek was oud, weinig voorgerechten en de keuze van vlees/vis was veel minder dan enkele maanden geleden. De ossehaas was taai.Aan (de inzet van) het personeel zal het niet liggen. Voor ons geen mr Wok meer. Jammer dat het restaurant niet meer de kwaliteit heeft als maanden geleden. |
Geef zelf je mening over Mr. Wok