In dit sfeervolle restaurant midden in de Betuwe word je nog echt verwend. De bediening voert hun vak met enthousiasme uit en ook de chef slooft zich uit om het de gasten naar de zin te maken. Er wordt gekookt met passie voor eten én voor de streek, met ware smaaksensaties en aangename verrassingen als resultaat. De begeleidende wijnen zijn uitstekend en ook over het interieur kan niet geklaagd worden. Wat een strakke, smaakvolle inrichting van dit negentiende-eeuwse pand!
We hebben bij Kok & De Bruin reeds 2 x gedineerd, alles was super! Het eten, met de bijpassende wijnen, de bediening, de entourage, de vriendelijke chef.
Komen zeker nog terug.
Hebben er nu 3 maal gegeten , begint met een amuse en gaat dan uren zonder lange tussenpauzes door, perfecte gerechten en redelijke tot goede wijnen.
Verse producten en verrassing allerlij Nederlandse kaasjes ( wist niet dan wij in ons landje zulke goede kazen konden maken ) .
Kan zo nog wel even doorgaan maar mijn (onze)
conclusie : dit is een top restaurant .
We hebben een fantastische culinaire avond gehad . Alles klopt hier. Mooie gerechten, vriendelijke bediening.
Het is beslist een volgend bezoek waard. Chapeau
We komen hier wel vaker, maar iedere keer weer weten ze ons weer te verrassen met altijd spannende smaakjes en texturen en met uitstekend bijpassend wijnarrangement! Zeer smaakvol, mooi vernieuwd interieur, leuke vlotte bediening met kennis van zaken en aandacht voor details! Een toprestaurant middenin de Betuwe!!
Wederom heerlijk gegeten bij Kok en de Bruin! Erg gastvrije bediening, lekkere wijn en mooie gerechten. Royale amuses en zelfs altijd een pre-dessert amuse, dit wijst erop dat deze restaurateurs goed om zich heen kijken bij de sterrenrestaurants. Een heerlijke ambiance en culinair genieten gaan hier samen, hand in hand!