| Keuken | Frans & Hollands |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heel wisselend hier.Als het te druk is wordt het niets.
Bv extra frietjes besteld,die je dan onderhand pas bij het dessert krijgt.
Eten smaakt wel,maar is niet bijzonder.Zo kan ik het thuis ook maken.
Bediening is wel vriendelijk maar niet snel en chaotisch.
Hier nu 2x gegeten.Eerste keer was slecht .Tweede keer iets beter.
Ga hier niet zo gauw meer naartoe.
Restaurant is vrij klein, zit dus dicht op elkaar.
Helaas geen muziekje, dus je kan alles van de andere tafels horen/volgen.
Weinig keus, maar wat we kregen was goed.
Heel attent en prettig personeel.
Gewoon knus en goed voor wat je er voor betaald.
Knus restaurant op een prima locatie in Gorinchem. Ik ben hier twee keer geweest en bijde keren was het eten niet geweldig... niet slecht, maar minder dan je zou verwachten (erg zout bijvoorbeeld). De bediening is vlot en behulpzaam.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Lekker eigenzinnig restaurantje waar wij prima hebben gegeten. Leuke karaktervolle en geroutineerde dame in de bediening. Leuke inrichting en gezellige sfeer. Kaart is niet heel apart, maar het eten wordt prima klaargemaakt, de mosterdsoep goed bereid op basis van een goede bouillon, maar iets te veel room. Zeker wel een aanrader voor wie gewoon een gezellig hapje wil eten in dit nostalgische stadje.
Kan een leuk restaurant zijn als de bediening tijd voldoende heeft. Eten heeft behoefte aan fantasie
Schrijf zelf een recensie over Peer
Schrijf hieronder je recensie over Peer. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.