Al vele keren waren wij bij Marea te gast en eerlijk waar, heerlijk eten. Helaas is de kok Marco naar een ander restaurant vertrokken en dat vinden wij toch wel heel jammer... Voor een bedrag van 94 Euro, 2 x voor- en hoofdgerecht, 1 x dessert en ieder 3 wijntjes vonden wij het in verhouding wat je op je bord kreeg behoorlijk minder geworden. De eerst zo rijkelijk bedeelde borden met ossehaas waren gehalveerd en geheel bedekt met rucola met grove stukken parmezaan, de carpaccio was nog bevroren en de limonchello werd niet meer geserveerd. Juist dat maakte het daar zo leuk... Ik heb er vele bedrijven mee naartoe genomen omdat ik er zeker van kon zijn dat er voldoende was. Helaas moet ik nu toch constateren dat het misschien wel te goed gaat met Marea..dat is jammer...zeker in deze tijd...Maar misschien dat Angelo het toch even leest..eerlijk, het was altijd geweldig!
Uitstekende bediening en keuken. Denken mee met gerechten. Niet standaard eten. Alles is mogelijk. Verse producten. De pasta met truffel is een aanrader!!!
1e kerstdag hier gegeten, was niet helemaal wat we ervan gewend zijn, helaas was de kreeftensoep zeer zout erg jammer., vis hoofdgerecht klopte niet veel bloemkoolpuree het was het net niet. De pasta te al dente, de courgettesaus was weer wel erg lekker en de antipasti smaakte ook goed. Dus wel een goed gegeven maar viel dit keer helaas beetje tegen.
Een klein restaurant waar de grote jongens een voorbeeld aan kunnen nemen. Heerlijk eten met een uitstekende service. Heel veel dagverse producten die op een originele wijze zijn verwerkt in diverse maaltijden. Vlees, vis of pasta, alles in huis. De verse truffel overtreft alles.
Gister weer eens ouderwets zalig gegeten bij Ristorante La Marea! De Italiaan van Steenvoorde Zuid, tot voor kort gelieerd aan Empero Romano en VIP's. Vooraf heerlijk brood van het huis (met olie en balsamico) + warme focaccia van het huis met uien. De ossehaas was verrukkelijk, de pasta Marea (met garnalen en zeevruchten) molto bene! En onze dochter (7 jaar)... die heeft bijna haar hele bord pasta pommodori op en ze vond het heerlijk!