K_Dekker 16 januari 2012 | |
Op aanraden van vrienden hier gegeten.
Gastvrijheidsgilde 20 december 2009 | |
Omdat mijn vriendin in de Spaarndammerbuurt woont kwamen we, bij toeval, in dit restaurant in het Art hotel terecht. Wij waren echt aangenaam verrast van het niveau van zowel het eten alsmede bediening. Op de menukaart stonden mooie seizoensgerechten, maar wij kozen voor het Fresh, Light & Tasty menu. Een heerlijk 3-gangen menu bereid met Hollandse ingredienten. Er was tongschar met tagliatella als hoofdgerecht. In het restaurant zaten hotelgasten en mensen van buitenaf, een goede mix in een goede ambiance.
Proever76095 30 mei 2008 | |
Het restaurant heeft een vernieuwd terras met buitenbar waar we heerlijk hebben gerelaxed: The Terrace. Met uitzicht op het openluchtzwembad en het groen hadden we echt een vakantiegevoel. Het zonnetje scheen en deze avond werd er ook lounge muziek gedraaid, dat was genieten! Ook genoten van heerlijke cocktails. We zijn goed verzorgd door de bediening, helemaal top! Ik heb gehoord dat ze binnenkort ook barbecue avonden organiseren op het terras! Echt een aanrader om naartoe te gaan! |
fijnproever123 8 april 2008 | |
Eerste een cocktail workshop gehad in het Art Café, gelegen naast het restaurant. Een echte aanrader, barman Michael deed het erg leuk!Daarna heerlijk gegeten, prima op elkaar afgestemd menu en wijnarrangement!
Proever73671 4 april 2008 | |
Onlangs nog geluncht in dit restaurant, uitstekend gegeten, de chef had een speciaal menu voor ons bereidt. Stroopwafel met gamba's en coquilles was echt iets aparts, Lamsrack was zeer zacht en geserveerde wijn bleef mooi in balans met het vlees.
Proever48950 9 augustus 2006 | |
Werkelijk heerlijk gegeten! Echt een aanrader. Wist niet dat er zo\'n goed restaurant in dit hotel zat. We kwamen hier bij toeval terecht en zonder veel verwachtingen (totdat we de kaart zagen!). Vooraf hadden we Bawykof zalm en een prachtig gepresenteerde carpaccio van haring met een ster van rode biet en een soepje van gele biet. Vervolgens een combinatie van tong & kreeft wat werkelijk heerlijk was. Ander hoofdgerecht was Cote de Boeuff van Iers rund met mousseline van knoflook. Deze laatste was heerlijk mals en sappig en ook erg smakelijk! Desserts hebben we niet gehad maar zagen er spannend uit. Bediening zeer attent en vriendelijk. Al met alzeer verrassend en een heerlijke avond gehad! |
Geef zelf je mening over The ART Brasserie