The ART Brasserie over zichzelf

Gastvrij & kunstzinnig! Na een grote verbouwing presenteren wij met trots het onlangs geopende "The Art Brasserie". Gedurende de gehele dag ben u van harte welkom voor a la carte ontbijt, Coffee To-Go, lunch, borrel en diner. Zowel de lunch- alsmede de dinerkaart kenmerkt zich door, op Franse en Nederlandse leest geschoeide, gerechten met seizoensgebonden ingrediënten.

KeukenFrans, Hollands, Internationaal & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

K_Dekker K_Dekker 16 januari 2012

Op aanraden van vrienden hier gegeten.
Vriendelijk ontvangen en het eten was top. Het taartje van krab een spannende verrassing en als hoofdgerecht wild zwijn ook heerlijk. Met als afsluiting een prachtig grand dessert.
Prijs/kwaliteit verhouding goed, dus hier komen wij vaker

Gastvrijheidsgilde Gastvrijheidsgilde 20 december 2009

Omdat mijn vriendin in de Spaarndammerbuurt woont kwamen we, bij toeval, in dit restaurant in het Art hotel terecht. Wij waren echt aangenaam verrast van het niveau van zowel het eten alsmede bediening. Op de menukaart stonden mooie seizoensgerechten, maar wij kozen voor het Fresh, Light & Tasty menu. Een heerlijk 3-gangen menu bereid met Hollandse ingredienten. Er was tongschar met tagliatella als hoofdgerecht. In het restaurant zaten hotelgasten en mensen van buitenaf, een goede mix in een goede ambiance.
In de zomer komen wij zeker terug, want wij keken uit over een relaxte gelegen terras!

Proever76095 Proever76095 30 mei 2008

Het restaurant heeft een vernieuwd terras met buitenbar waar we heerlijk hebben gerelaxed: The Terrace. Met uitzicht op het openluchtzwembad en het groen hadden we echt een vakantiegevoel. Het zonnetje scheen en deze avond werd er ook lounge muziek gedraaid, dat was genieten! Ook genoten van heerlijke cocktails. We zijn goed verzorgd door de bediening, helemaal top! Ik heb gehoord dat ze binnenkort ook barbecue avonden organiseren op het terras! Echt een aanrader om naartoe te gaan!

fijnproever123 fijnproever123 8 april 2008

Eerste een cocktail workshop gehad in het Art Café, gelegen naast het restaurant. Een echte aanrader, barman Michael deed het erg leuk!Daarna heerlijk gegeten, prima op elkaar afgestemd menu en wijnarrangement!
Bediening was erg vriendelijk en professioneel!

Een absolute aanrader!

Proever73671 Proever73671 4 april 2008

Onlangs nog geluncht in dit restaurant, uitstekend gegeten, de chef had een speciaal menu voor ons bereidt. Stroopwafel met gamba's en coquilles was echt iets aparts, Lamsrack was zeer zacht en geserveerde wijn bleef mooi in balans met het vlees.
Kortom een uitstekende ervaring gehad.

Geef zelf je mening over The ART Brasserie

Maandagvan 10:00 tot 23:00
Dinsdagvan 10:00 tot 23:00
Woensdagvan 10:00 tot 23:00
Zondagvan 10:00 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten