| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
stefk 2 juni 2011 | |
de gereserveerde tafel was al vergeven. terwijl we prima op tijd waren. Het personeel is niet inhoudelijk op de hoogte van de gerechten. Ze hebben werkelijk geen idee wat ze serveren.
0506 11 september 2010 | |
Het terras buiten ziet er gezellig uit, maar dat is dan ook het enige wat positief is aan De Kat in de Wilg. De bediening is langzaam en niet klantvriendelijk. Men weigerde ons te geven waar we om vroegen: een koffie verkeerd kostte teveel moeite om klaar te maken. Uiteindelijk kregen we onze koffie wel, maar dan koud. |
Ellen1 17 januari 2010 | |
In dec.2009 hier met vrienden gegeten. Het eten was heerlijk maar wij verbaasden ons over de onprofessionele bediening. Vriendelijke jonge serveersters dat wel, maar totaal geen kennis van wijn en het eten en hoe je de gasten bedient. Dit verwachtten wij niet, gezien de prijzen en de uitstraling van het restaurant. Jammer. |
Proever70809 3 februari 2008 | |
Afgelopen avond (3 februari) heerlijk gegeten bij De Kat in de Wilg. De kwaliteit van het eten was goed net als de samenstelling van de gerechten op de menukaart. Kortom heerlijk eten op een mooie locatie. |
Proever8018 5 november 2007 | |
Na een verjaardagfeestje zijn we hier blijven hangen, en op onze vraag of we nog konden eten werd zeer vriendleijk gereageerd.
Geef zelf je mening over De Kat in de Wilg