Uit eten rondom het Leidseplein, je weet wat je kunt verwachten in een wijk als deze. Maar omdat we op tijd in de schouwburg moesten zijn en niet naar een fastfoodketen wilden toch maar een restaurant uitgezocht. bij deze Rancho was het meeste plek. Kreeg een goed stuk vlees, precies medium rare met lekker knapperige friet. Voor een toeristisch restaurant viel het nog reuze mee. Jammer dat ze de salade vergeten waren en deze na vragen ook niet kregen.
Vorige week (20 dec '11) gegeten. De spareribs waren flink aangebrand (1 van de 2 was niet meer eetbaar). Na een opmerking hierover werd er niets mee gedaan (geen nieuwe en ook geen korting op de prijs). Bediening is slecht, ze komen weinig langs om drinken op te nemen. Bij zogenaamd '3 gangen menu' mocht de engelse melange theesmaak niet ingewisseld worden voor een smaakjesthee, want (aldus twee serveersters) dit 'hoorde niet bij het menu'. Slechte service, klant=geen koning! Kortom, zeker geen aanrader!!!
be-droe-vend slecht, zo om over het eten te beginnen. De steak werd medium-rare bestelt maar kreeg hem welldone, na het personeel te vragen of ik een nieuwe kon krijgen kreeg ik een arrogante en gefrustreerde reactie en blik. Uiteindelijk kregen wij die ook aan het einde na iedereen bijna klaar zijn bord is. Mijn vrienden hadden spareribs besteld maar die was belachelijk aangebrand en taai, wat een grap is dit restaurant! Kan niet geloven dat deze Rancho zo slecht is in vergelijking met andere restaurants. Zal hier nooit meer terug komen in mijn leven en raad iedereen af hier te eten, service? een -1
Gortdroge spareribs waarbij de marinade pas na afloop over het vlees wordt gedaan. De bediening is erg kortaf en lijkt zich niet echt druk te maken over onze klachten over het vlees. In het restaurant zijn nog resten kerstversiering terug te vinden waardoor je je afvraagd of er wel eens schoongemaakt wordt.
Het biefstukje was wel lekker, maar de borden zijn karig opgemaakt en dat valt tegen.
Echt een toeristenrestaurant en dat merk je aan de kwaliteit van het eten. Die is matig en de prijzen die gerekend worden veel te hoog. Alleen de daghap is van acceptabel prijsniveau en hetgeen je daarvoor krijgt ook nog wel te eten. Zowel de spare-ribs als de biefstuk waren te droog. Bovendien sprak de serveerster nauwelijks nederlands waardoor tot 2 x toe in plaats van een corona een cola werd gebracht. De banken zitten ook niet echt lekker....
Als toerist ben je misschien niet beter gewend maar niet aan te raden voor locals of mensen die van eten houden wat met liefde wordt bereid.