KeukenInternationaal

Met z'n allen schoenen uit en loungen maar! Het is even klimmen naar je plek, als je eenmaal ligt kan de ervaring echter beginnen. Leuk en lenig personeel komt je vriendelijk bedienen en de surprise-act brengt het nodige entertainment. Je bent dan ook verzekerd van een goede en trendy sfeer. Wat betreft het eten zit het op deze cruise wel eens mee en wel eens tegen. Toch maken alleen de locatie, het uitzicht en de DJ dit restaurant het bezoeken al waard.

CJ Dippel CJ Dippel 21 december 2011

Maandagavond heb ik al varende met mijn werkcollega's een kerstdiner genoten op de Supperclub Cruise. De setting, loungebanken, was verrassend. Het eten tot mij nemen, was echter niet altijd even gemakkelijk. Het eten zelf daartentegen was zeer smaakvol. Het betrof een voorgerecht met vlees, gevolgd door een witte vis en aardappelpuree. Het geheel werd afgerond met een dessert bestaande uit ijs, creme brulee en spekkoek. De sfeer en bediening waren eveneens zeer goed.

MeMalou MeMalou 29 juni 2011

We hebben hier gegeten tijdens de Restaurantweek. Een hele avondvullende beleving. Het eten was niet geweldig, maar de sfeer, de optredens tussen de gerechten door en het feit dat je aan het varen bent, maken het een hele leuke ervaring. Zeker een aanrader.

Chitra Chitra 20 maart 2011

Super locatie met altijd wel leuke entertainment, goede sfeer en prima bediening maar jammer van de keuze voor het restaurantweek menu. Dit was echt te simpel en ook niet in verhouding met de duurdere prijs! Het hoofdgerecht(kabeljauw met tarly)was fantasieloos en ook wat flauwtjes van smaak. Daarbovenop werd er een tomaten soepje aangeboden voor een meerprijs van €5,-, wat prima smaakte, maar de hoeveelheid echt niet waard was. Laten we zeggen dat het met twee keer lepelen op was?! Best wel jammer, want ik had wel beter verwacht van hen.

Levensgenieter81 Levensgenieter81 20 maart 2011

Na 1,5 maand van tevoren gereserveerd te hebben werden we 2 uur voor aanvang gebeld dat er vanwege restaurantweek een simpel aangepast menu was. (3 gangen voor 25,- ipv de 4 gangen)Het was de bedoeling om voor mijn verjaardag een luxe avondje weg te hebben en niet een standaard 3 gangen etentje te krijgen. Na blijk van onze teleurstelling kregen we een ongeinteresseerde reactie dat we dan maar moesten cancellen dus aan eten zijn we niet eens toegekomen.

vasiliki vasiliki 15 maart 2011

Met mijn vriend hier gegeten tijdens de restaurantweek. Moesten om half 8 aanwezig zijn maar kregen pas na half 9 ons voorgerecht. De boot ging daarna varen. Daarvoor geen brood of iets anders gekregen. Sfeer was leuk, knus met zn allen schoentjes uit en loungen maar! Bediening prima/netjes en lenig.
Eten viel erg tegen; simpele ingedienten, weinig creatief en helemaal geen boeiende opmaak. Miste erg zout en peper op tafel.
Leuk voor de ervaring, maar zouden niet meer terugkomen. Act was simpel en beetje afgezaagd.

Geef zelf je mening over Supperclub Cruise

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten