| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
kkkk 14 april 2012 | |
Gisterenavond voor de tweede keer gegeten bij het Pakhuys. Teruggegaan vanwege het lekkere eten. Toch viel de bediening (weer) erg tegen, zowel de eigenaar als de 2 dames in de bediening slagen er niet in de horeca-gastvrijheid uit te stralen, integendeel. Er wordt gezegd wat er plichtmatig gezegd moet worden, maar daar houdt het op. Er leek ook onderlinge spanning te bestaan tussen de drie personen. Vorige keer het voordeel van de twijfel gegeven, maar dit keer was de ongastvrijheid duidelijk te merken. Het is voor mij een belemmering om er nogmaals heen te gaan.
RandR 1 juni 2011 | |
Vlotte service, nette porties, mooi opgemaakt.
jvriel 11 augustus 2010 | |
Gisteren met 8 personen bij 't Packhuys gegeten. Mooie entourage, uitstekende bediening en voortreffelijk eten! Heerlijk eten afgestemd op het seizoen met goed wijnarrangement. Voor herhaling vatbaar! |
sandeman 2 juni 2010 | |
Zeer lekker gegeten en er werd voldaan aan al onze persoonlijke wensen. Goede prijs kwaliteitsverhouding.Erg gezellig en huiselijk. |
Y-VG 8 mei 2010 | |
ik heb het echt naar mijn zin gehad.
Geef zelf je mening over 't Pakhuys