Restaurant De Warande over zichzelf

Het bedrijf is in Juni 2010 van Restaurant Parken omgeturnd naar Paviljoen de Warande, een makkelijk toegankelijk restaurant met vele mogelijkheden zonder drempels en voor iedereen toegankelijk, waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Van keuze menu's tot een specialiteiten kaart en van kleine lunch gerechten naar een uitgebreide high tea.

KeukenFrans, Hollands & Mediterraan

thijs01 thijs01 10 maart 2012

We hebben niet slecht gegeten, maar kwamen er bij de het betalen achter dat onze kortingskaart niet geldig was in het weekend. Op zich kan dat natuurlijk, maar bij het reserveren vooraf hebben we er zelfs nog speciaal een keer over teruggebeld om te melden dat we van de kaart gebruik wilden maken, en toen is er niet verteld dat deze niet geldig zou zijn op de dag van onze keuze. Er kon geen gebaar van goede wil vanaf (bijvoorbeeld het verschil van 50 euro samen delen, een tegoedbon voor een kop koffie met gebak, ik noem maar iets) en in een tijd dat de horeca klaagt over gebrek aan klanten is dat geen goede zaak. Er zijn gelukkig genoeg andere leuke restaurants in Helmond, dus daar ga ik de volgende keer dan wel heen.

Marleen_Remco Marleen_Remco 2 januari 2012

Een goed astronomisch restaurant, die begrijp waar het om gaat. Mooie kaart, met voldoende keuze,(bijv. 3 gangen met ieder 6 keuze) bediening zoals het hoort, (ontvangst, vriendelijkheid, aandacht) en vooral betaalbaar !!!1 prima locatie om even gezellig een hapje te doen. Opmaak van de borden is Chapeau en zou daarmee de prijs doen stijgen. Advies voor de eigenaar "prijs niveau met dee kwaliteit zo houden dan blijft de tent vol. De aandacht voor de jarige is altijd een dikke pluim. een goede aanwinst in Helmond. OVerigens is het meenemen van een hond ( bij ons een Golden Retriever) geen probleem.

Karell Karell 12 oktober 2011

We zijn zaterdag met 2 personen bij Paviljoen de Warande wezen eten.

We hadden gereserveerd en dat was maar goed ook want het zat bijna vol. We werden keurig ontvangen, de jassen werden aangenomen en we werden aan tafel gezet,nog geen minuut later stonden de drankjes al op tafel. De bediening was heel aardig en behulpzaam. We hebben zelf niet naar een drankje hoeven vragen want de bediening was op er op tijd bij. De borden waren mooi opgemaakt en het eten smaakte super. De prijs kwaliteit is erg goed.

Al bij al hebben we een super leuke avond gehad met een leuke en vlotte bediening, en natuurlijk lekker eten.

emerance emerance 10 juli 2011

Fantastische lokatie midden in het park, lekker buiten gedineerd, top bediening en uitstekende keuken. Een echte aanrader, gemoedelijk en relaxed. Hier begrijpen ze het, het was lekker druk, volgens mij helemaal vol en alles goed onder controle Chapeau

reneebrands reneebrands 1 juli 2011

de bediening moet nog veel leren!Na ongeveer 1 uur alleen drank en brood gekregen, waren vergeten de menu door tegeven aan de keuken.Toen ze er achter waren gekomen geen excuus maarkwamen ze terug om te vragen mogen we noteren wat jullie besteld hebben??Op mijn klacht werd afgedaan met dat het mensen werk is en aangezien we niet de drankjes hoefden afterekenen, werd na mijn klacht gevraagd of de drankjes toch gesmaakt hebben. Maar wij kwamen niet voor gratis drankjes en brood maar om gezellig te eten met mijn ouders die hun trouwdag vierde. Ik vind dat ze nog veel moeten leren wat klantvriendelijk is

Geef zelf je mening over Restaurant De Warande

MaandagGesloten