| Keuken | Internationaal |
| Gemiddelde menuprijs | €32.50 |
| Huiswijn per fles | €13.50 |
| Openingstijden | 10.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
S.Visser 30 januari 2012 | |
Lekker gegeten. We hebben een 3-gangen menu genomen. Elk kwartaal wisselt de kaart. Voldoende eten ook. Goede kwaliteit. Prima service en bediening. Makkelijk te bereiken. Gratis parkeren voor de deur. Aanrader. |
johnn jansen 15 augustus 2010 | |
14-08-2010. Alle gerechten voldeden aan de verwachting, kwaliteit en kantiteit prima. Prijs/kwaliteit uitstekend. Bediening plezierig, attent en correct, prima gekleed met sloof. Een aanrader voor een heerlijke avond dinneren op het terras. Ben je er geweest dan kom je terug. Voorbeeld voor de horeca. |
daan62 29 december 2009 | |
op 2de kerstdag hebben wij met 4 personen hier gegeten.Ondanks de kerstaankleding was het er ijskoud. De bediening was vlot maar onpersoonlijk, het eten ver onder de maat. Wij hadden allen een verschillend voorgerecht maar ze waren smakeloos. De kippenlevers te zout en leken niet gebakken maar gekookt, de uiensoep smaakte net zoals de ossenstaart soep, bremzout met een klef stukje brood met wat kaas. De hoofdgerechten met name de duo fazant/eendenborst was ronduit slecht. De fazant rook bedorven en was totaal uitgedroogd. Het dessert inspiratieloos. De witte huiswijn was zuur zonder nuances. |
Proever44712 2 oktober 2006 | |
Bezocht op een donderdagavond, erg leuk terras, maar een verschrikkelijke langzame bediening. Hoofgerecht was een kipgerecht maar zat helaas vol met stukjes varkensvlees,iets van gezegd maar deze opmerking werd volledig genegeerd, mischien was het te druk ?? Erg jammer |
Geef zelf je mening over De Keizer