1 2 3 ouder »

rondeloos rondeloos 18 december 2011

Hier op vrijdag 16 december gegeten. was even zoeken, maaar toch gevonden. Hartelijk welkom. Samen met mijn partner een chef palet genomen. 5 heerlijke hapjes die ruim voldoende zijn voor 2 personen. Goed van smaak en ruim gesorteerd.
Hoofdgerecht: vispotje. Goed gevuld en lekker van smaak. Mooie produkten gebruikt.
Hoofdgerecht: Dikbil biefstuk: was ietsje te rauw en ietsje taai. Jammer dat deze niet is gezouten en gepeperd. Ik heb ze wel lekkerder gegeten
Lekkere patatjes. Die grove. goed goudgeelbruin.
Bediening is oke. vlot en voorkomend.

mickey77 mickey77 20 november 2011

Ik vond het echt een teleurstelling, prijs/kwaliteit was niet in verhouding. Ik heb zelfs het eten late staan omdat het niet smaakte en moest er erg lang op wachten. De trek was al vergaan tegen de tijd dat het hoofdgerecht uit de keuken kwam. Pasta of rijst is niet op de kaart terug te vinden

D1x D1x 8 oktober 2011

Op een zonnige dag streken wij neer op het terras bij de Veensteker. Mij leek het chefs pallet een goede keuze. Met een omschrijving als:"Laat u verrassen door onze chef" dacht ik toch een keur aan lekkernijen op mijn bord te krijgen. Groot was de teleurstelling toen ik kreeg: plakje zalm, glaasje kale garnalen, stukje meloen met ham, flintertje pate en een mini kopje koude tomatensoep. Een stukje brood erbij was blijkbaar teveel gevraagd. Dit moest er voor 3,75bijgekocht worden. Voor de 17,25 heb ik wel smakelijker geluncht. De wijn en de koffie waren wel lekker.

jakkermans jakkermans 8 augustus 2011

Heerlijk en verassend gegeten gisteren. een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Vispotjehoog op smaak met mooie moten vis. Mijn vrienden hadden de dikbil genomen die perfect was gesauteerd met een mooi begeleidend garnituur. We lieten ons verassen door de aardbeiensabayon die een streling was voor onze smaakpupillen. Al met al een aanrader ook door de ambiance en de attente en vriendelijk bediening. Hou dit vast dan zie je me zeker weer. "toppie"groet Jan.

jakkermans jakkermans 8 augustus 2011

Na overleg werd er een tafeltje gedekt voor 3 personen in het restaurant want het buiten te koud. Kon nog net want de zaak zat vol. Verassend goed gegeten en de gerechten waren hoog op smaak. Ik bestelde een vispotje waarin mooie zacht gegaarde vismoten zaten en een rivierkreeftje. Mijn vrienden namen de dikbil een mooi gesauteerde biefstuk met een verzorgd garnituur. Buiten de kaart de aardbeien sabayon die een streling voor de tong was. een nette ambiance met een attente bediening die niets te wensen overlaat.
Ga zo door en hou het vast jullie steken ver boven de gemiddelde restaurants uit.

Maartenenanne Maartenenanne 2 augustus 2011

Heerlijk gegeteg op het mooie terras, leuke bediening, gewoon een top avond. Wij komen hier zeker terug!

charlottethijs charlottethijs 31 juli 2011

gisteren gegeten, geweldig, amuse van vissoep, smaakexplosie, helemaal perfect. Daarna lamshaasje met een portsaus. Haasje smolt op ge tong, saus was subliem. Zelden zo lekker gegeten.

Eleonora10 Eleonora10 29 juli 2011

Gisteren heerlijk op het terras gezeten bij De Veensteker. Het was gezellig druk. Wij waren erg te spreken over de bediening die onzettend aardig was en ook voor mijn zoontje van 5. We werden uitstekend geholpen. Leuk de amuse. Een knoflook/ courgette soepje. Er waren leuke gerechtjes buiten de kaart om zoals: coquilles met hollandse garnalen (een aanrader!). Wij hebben weer een heel gezellige avond gehad! Bedankt team van De Veensteker!

michiel57 michiel57 24 juli 2011

daar gegeten met 4 personen. Het eerste dat opvalt is een frituurlucht die je ook licht blijft ruiken in het restaurantgedeelte. Tweede dat opvalt is dat het kunstmatig vriendelijk bedienend personeel kennelijk de opdracht heeft om zoveel mogelijk drankjes te verkopen wat zodra je de laatste slok hebt genomen wordt je om de 2 minuten gevraagd of je nog iets wilt drinken. Vooraf een stukje brood met boter? vergeet het,tenzij je er (te veel) voor betaalt. Vooraf een goede carpaccio gegeten, de geietenkaassalades waren redelijk en de pata negra moest gezocht worden tussen de enorme hoeveelheden sla. Hoofdgerechten waren wel aardig goed, alleen geen groenten er bij geserveerd.wel een zeer klein schaaalte tamelijk fantasielozo salade en een bakje zelfgemaakte frites. Desserts waren wisselend. kaasplankje was goed. Tiramisu leek nergens op. Prijs-kwaliteitverhouding is hier zodanig uit balans dat we daar niet meer heen zullen gaan.

snowman snowman 28 juni 2011

Leuke entourage maar eten op nivo eetcafe.
Waarom op werkelijk alle maar dan ook alle hoofdgerechten die overheersende bamboescheuten! Zelfs op de visfilet en dat is absoluut niet lekker! Al die graten trouwens ook niet.
Diamant haas was behoorlijk maar ook hier die scheuten.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over De Veensteker