Lekker gegeten, porties waren redelijk maar niet groot (ik vond het voldoende, de mannen in ons gezelschap vonden het aan de magere kant). Vriendelijke en attente bediening.
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. In tijden niet zo"n lekkere roodbaarsfilet gegeten en ook de kalfslever en varkensmedaillon was heerlijk. Dus een echte aanrader en wij komen bij de volgende vakantie zeker terug.
Sorry, moest natuurlijk wel ondertekenen met naam en woonplaats om de rekening terug te verdienen ;-)
We hebben hier heerlijk gegeten! Ik had het varkenshaasje gekozen en mijn vriendin de hollandse biefstuk. We hebben de gerechten met elkaar gedeeld en heerlijk, 'ouderwets' gegeten, zoals ik dat ook bij mijn oma deed! We waren een weekje op vakantie in Hoenderloo, maar hier een avondtje terugkomen om lekker (en gezellig) te kunnen eten is het zeker waard! Zelfs als dat de enige reden is om terug te rijden naar Hoenderloo!!!