Eten is vaak van goede kwaliteit en de prijs ook. Mix-drankjes zijn vaak wel slecht.
Maar de service, verschrikkelijk. Nog nooit zo erg gezien. Zit je daar in een grotendeels leeg restaurant, maar niemand die je komt helpen. Vraag je of je kan kiezen tussen zoete en pittige saus: "ja hoor geen probleem", maar krijg je uiteindelijk niet wat je vroeg.
Hier ga je niet naar toe voor de aankleding, het is wat het is. De bediening was vriendelijk maar nogal traag. Het eten was helaas echt slecht... De sausjes komen duidelijk uit een pakje, er zaten veel botjes in het gehakt en de frietjes waren slap en koud. De prijs is dan ook gelukkig niet zo hoog, maar de kwaliteit had echt beter gekund. Wij houden het bij deze ene keer.
Heb een biosdiner genomen en dat was ronduit slecht. De frietjes lauw en slap, de satesaus smakeloos en de rest vergeet ik liever.
Van alle restaurants in Arnhem was dit een eenmalig dieptepunt.