De ‘goedlachse gastvrouw’ en ‘een glaasje van je favoriete wijn’ maken dit een ‘plek om terug te komen’. Je wordt ‘met een schaterlach bediend’ en 's zomers kun je heerlijk neerstrijken op het ‘terras aan het water’. Het restaurant zit ‘onder een lelijk appartementengebouw, maar daar merk je niets meer van als je eenmaal binnen bent’. De ‘verzameling porseleinen kopjes’ zorgt voor een huiselijk gevoel. Tijdens een ‘fietstocht naar de Loosdrechtse plassen’ kun je mooi bij dit restaurant langswippen.
Van de week weer eens afgereisd naar Breukelen om in ons favoriete restaurantje aan de Scheendijk te eten. Ondanks de moederdagdrukte werden wij meteen zeer hartelijk onthaald en hebben we lekker een drankje aan de bar gedaan.
Na het apéritief en een sigaretje in de sfeervol ingerichte rookruimte (voor ons rokers echt een pré in dit rastaurant), zijn we aan tafel gegaan. De gastheer kwam direct met de menu- en wijnkaart een een fles sprankelend water. Ook kregen we meteen een broodje met echt goede kruidenboter.
Wij kozen ervoor om ons menu samen te stellen uit een drietal voorgerechten, temeer omdat er zoveel lekkere voorgerechtjes op stonden dat we er niet één konden kiezen. We hebben Albacore tonijn, Coquilles, Confit de Canard, Steak Tartare en een gerechtje met Kalfszwezerik besteld. Fantastisch dat dit laatste ook nog eens kon, de zwezerik stond namelijk niet als zodanig op de kaart, maar ook daar hebben ze een prachtig gerechtje van gemaakt. Ook nog lekker wat huisgemaakte frietjes bij de Steak Tartare die ik als hoofdgerecht had besteld.
Al met al weer een fantastische avond gehad, de nieuwe gastheer is een aanwinst voor het bedrijf en draagt zeker bij aan de fantastische en flexibele bediening in dit restaurant.
Een prettige ontvangst.
Waren met zes personen waarvan 3 een vier gangen asperges menu namen en 3 a la carte.
Het asperges menu was absolute top en de personen met gerechten van de kaart waren ook zeer te vrede.
Dit restaurant is echt een aanrader.
Superheerlijk gegeten. Verrassend, maritiem intiem op 17 minuten van Amsterdam. Huisgemaakte gravad lax, gevolgd door een overheerlijke Ossobucco. Mijn man at een voorgerecht van patrijs met kumquat gevolgd door hertenbiefstuk met rode kool. Allemaal even lekker, ook de koffie met bonbons. Grauburgunder uit Oostenrijk, Tilanus uit ....? helemaal vergeten, wel heel erg lekker. Kortom, ga er naar toe. Aan het water, op 4 minuten van Breukelen. Superaardige bediening en bij de rekening keus uit een bak vol ouderwets snoepgoed voor onderweg.
De locatie sprak ons aan, dus we besloten hier een hapje te eten (op vrijdagavond). De bediening was super traag. Het duurde ruim een kwartier totdat we eindelijk een eerste drankje konden bestellen. De kaart kwam tien minuten later. We krijgen totaal geen aandacht, zelfs een glimlach kon er niet vanaf. Het eten was redelijk, niet super. De locatie is wel heel mooi. De bediening had alleen oog voor vaste klanten, dat kan echt niet!!! Als we hier nog eens terug komen dan gaan we alleen een drankje doen buiten op het terras, mits de zon schijnt. Kortom, geen aanrader als je goede service belangrijk vind.