Barba2 7 april 2012 | |
Hier voor het eerst met een Groupon bon. Heel lekker gegeten. Mooie tent. Aardig personeel. We komen hier zeker een keer terug. |
lootje.nl 7 april 2012 | |
Via groupon hier gisteravond met ze 6en wezen steengrillen. We zaten midden in de zaak achterin. Er waren 2 flinke eters bij dit was geen probleem alles werd vlot bijgevuld. Leuke meiden in de bediening. In 1 woord topavond voor herhaling vatbaar. |
paulusk 27 februari 2012 | |
Ziet er leuk uit, eten was zeer goed maar de bediening was echt belabberd. Er waren maar 4 tafels bezet en de serveerster (volgens mij eigenaresse) stond de halve avond aan de bar en nog vaak met haar rug naar de klanten toe ook. Meerdere mensen zijn zelf naar de bar gegaan om wat te drinken te vragen o.i.d. We kregen allereerst stokbrood met aioli wat erg lekker was. Ongeveer 45 min later kregen we onze steengrill. Het eten was lekker en we hadden ook echt alles op. Echter toen ons bord op was kwam er niemand meer langs om te vragen of we nog meer wilde (het was namelijk onbeperkt eten). Na 10 minuten ook geen drank meer en vroegen ons af waarom niemand ons hielp (het was ook nog niet eens druk, slechts 4 tafels maar toen de vriend (denk eigenaar) van de eigenaresse binnenkwam hadden ze meer interesse om met elkaar te vozen i.p.v. de klant!! Na een half uur zonder eten en 20 min zonder drinken besloten we maar weg te gaan. Plotseling kwam ze langs om te vragen of we nog wat wilde nadat we aan het overgebleven harde stokbrood wilde eten. Hier bedankte we natuurlijk voor en we kozen onze weg naar huis. Voor ons dus niet voor herhaling vatbaar.
Anita van Polanen 29 december 2011 | |
Vanavond als afsluiting van het jaar hier gegeten met werkgever en collega's. We hebben heerlijk gegeten. Eerst steengrillen met onbeperkt vlees en frites. Heel mals en mooi vlees en lekkere knapperige verse frites. Daarna een toetje (ruim voldoende keuze) en koffie toe. Heel prettige en vriendelijke bediening. Hier kom ik zeker terug met mijn man. |
Kimmetje80 11 december 2011 | |
wij vonden dit helaas 1 van onze mindere etentjes van de afgelopen tijd maar het kan niet altijd en overal even goed en lekker zijn. Waar wij het meest verbaasd om zijn is dat de friet niet ok(slap) was, en de carpaccio was verkeerd gesneden en daarom niet weg te krijgen maar volgens de bediening kon dat niet. Al met al volgende keer beter |
Zeeuws_meisje 24 november 2011 | |
Met de grouponbon hier wezen steengrillen met 4 personen. Het was geweldig. Goede vriendelijke bediening, Veel vlees, frites, salade en stokbrood. Ook alles was bij te bestellen. Het was een zalige ervaring. |
Winnetoe 2 november 2011 | |
We zijn er via een Groupon actie geweest. voor 20 euro onbeperkt steengrillen. Eerlijk gezegd hadden we het idee dat we voor dat geld niet veel soeps konden krijgen. Maar ik kan er alleen maar een dikke 10 voor geven. De locatie is waanzinnig. Zeer sfeervol, bijna monumentaal. En de supervriendelijke bediening is absoluut niet te beroerd om je d.m.v. oude foto's desgevraagd iets over het pand uit te leggen. Het eten? Super! Verse vlees, patat, en salade zoveel als dat je maar op kan. Geen kleine lettertjes, gewoon lekker smikkelen. Om ons heen zag ik ook veel mensen die iets van de menukaart aten. En dat is exact wat we volgende keer gaan doen. Zag er heerlijk en verzorgd uit. En er zal zelfs een koekje bij de koffie (die overigens ook bij de actie hoorde). Kortom, een leuk gezellig en ongedwongen restaurant waar je volgens mij ook zonder reservering binnen kan lopen. We komen er zeker terug. |
ikeet 9 oktober 2011 | |
Viel na een eerdere ervaring nu helaas tegen. Ongeïnspireerd. Matig gebakken biefstuk. Vreemd zoete spek eromheen. Slappe frietjes. Nee. |
william5000 31 augustus 2011 | |
Steengril is top. Goed vlees, zo veel friet als we wilden (handig met 2 jongens van 10!). Vriendelijke bediening. Een absolute aanrader. |
Feija 23 augustus 2011 | |
Ik heb inmiddels een aantal keer gegeten bij Brave Hendrik. De sfeer is gezellig en het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik heb tot nu toe alleen het onbeperkt steengrillen gedaan, maar dat is elke keer erg goed bevallen!
Geef zelf je mening over Brave Hendrik