KeukenMediterraan

NinaNL NinaNL 14 september 2011

Afgelopen week hier gegeten, we waren wat vroeg dus we waren de enigen wat de sfeer niet ten goede kwam. Maar er draaide goede muziek en personeel was vriendelijk.

Een van ons bestelde het weekmenu, maar kreeg slecht het hoofdgerecht. Omdat we haast hadden hier verder niks van gezegd, fout is menselijk.

Het eten was lekker, vond het wel jammer dat er bij de entrecote alleen een paar schijfjes courgette zaten en geen andere groenten.

martijn2208 martijn2208 5 juli 2011

Afgelopen weekend weer eens aan tafel geschoven bij de Effenaar en het is nu wel eens tijd voor een welverdiende recensie. Wij eten hier vrij geregeld en iedere keer maakt de Effenaar weer indruk! De vaste bediening is altijd uiterst vriendelijk, vlot en heeft het begrip gastvrijheid goed begrepen. Hier geen uitgestreken gezichten en onervaren tieners, maar gedreven medewerkers die plezier hebben in hun werk. En met volop werkervaring in de horeca gaan details niet zomaar aan mij voorbij.

De vaste gerechten op de kaart bieden volop keus, maar wij zijn vooral liefhebbers van de wisselde week- en maandmenu’s. Origineel, smaakvol, juiste temperatuur, mooie porties en prijs/kwalitatief vrijwel niet te overtreffen. Smaken verschillen, maar in deze ambiance voel je je snel op je gemak. Er is aandacht voor goede muziek en verwacht een stijlvolle inrichting die uiteraard naadloos aansluit op het poppodium.

Nu komen wij ook evengoed bij collega-restaurateurs over de vloer, maar eigenlijk is het pas echt feest was we weer eens bij de Effenaar zijn geweest! Een regelrechte aanrader dus. Voor tweetallen, kleine- en grote groepen. Wel even reserveren van tevoren.

Elles en Martijn

igor1 igor1 29 mei 2011

Goed eten hier. Leuke kaart met verrassende gerechten, leuke ambiance en prima prijs/kwaliteit. Leuk als start van bv een concertavond. Gewoon goed!

Sara39 Sara39 24 februari 2011

Afgelopen weekend weer eens gegeten bij de Effenaar. Het was er behoorlijk druk vanwege het Cross-linx festival, maar gelukkig was er voldoende bediening. We hebben er prima gegeten: er staan superlekkere en verrassende gerechten op de kaart en dat voor een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De sobere inrichting is ondertussen wat opgeleukt doordat er heel veel grote zwart-wit foto's van artiesten en bands zijn opgehangen.

elsenpepe elsenpepe 29 september 2010

Onlangs voor de zoveelste keer gegeten. Dit keer met kritische en verwende gasten. Waren zeer tevreden. En dat voor die prijs. En wederom hele originele gerechten. Na 10 x daar gegeten te hebben kan ik gerust concluderen dat ze een creatieve keuken hebben. Ambiance is informeel, maar juist daarom heel relaxed.

Geef zelf je mening over Restaurant - Café Effenaar

Maandagvan 16:00 tot 23:00