Cucina Casalinga over zichzelf

Beste Klante, we moeten momenteel de restaurant activiteiten staken. We gaan verder tot augustus met take-out, winkel en catering. naturalmente il miglior italiano in amsterdam! vi aspetto, GIOVANNI

KeukenItaliaans, Vegetarisch, Vis & Pizzeria

Bernardine Bernardine 1 februari 2012

Via Groupon had ik hier een altijd bonnen voor besteld, soms wel makkelijk even wat halen, want wat je van ver haalt is lekker. HELLUP!!! De bonnen zijn op :(. Wat is dit lekker, kwalitatief goede produkten, vers... gewoon om te smullen. Ga zeker eens terug!.. Jammer dat ze niet in de rivierenbuurt afleveren!

Arjen67 Arjen67 4 september 2011

Wij hebben Cucina Casalinga een klein feestje bij ons laten cateren (18 mensen). De acht verschillende soorten antipasti waren erg lekker en een groot succes! Er was ruime gevarieerde keuze en genoeg eten voor iedereen. Het meegebrachte brood was ook prima (wel relatief weinig), de prijsstelling had misschien iets lager gekund maar voor de rest was het erg goed en keurig verzorgd!

Proever76441 Proever76441 6 februari 2011

What you see is not what you get. Het ziet er allemaal net wat anders uit, zelfs als je twee keer hetzelfde gerecht besteld. Dit is duidelijk maatwerk of moet ik zeggen handwerk?! Hoe dan ook, veel oorspronkelijker krijg je het niet in Amsterdam en als dan de service ook nog uit de kunst is, dan mag Cucina casalinga wat mij betreft nooit stuk!

Editors' choice!

idas idas 15 maart 2010

Prima eten, mooie ruimte, fantastische en lieve bediening, betaalbare wijn. Heerlijk zoiets. Keuze uit slechts een menu met vis of kip is geen enkel probleem - makkelijk juist!

nanait nanait 7 februari 2010

what a gem: a cosy little restaurant (it truly felt like being in Italy), the food was delicious and authentic and the service excellent (especially for standards in Holland). Definitely worth a visit!

Geef zelf je mening over Cucina Casalinga

MaandagGesloten
Dinsdagvan 11:00 tot 20:30 Geen diner
Woensdagvan 11:00 tot 20:30 Geen diner
Donderdagvan 11:00 tot 20:30 Geen diner
Vrijdagvan 11:00 tot 20:30 Geen diner
Zaterdagvan 17:00 tot 21:00 Geen lunch Geen diner
Zondagvan 17:00 tot 21:00 Geen lunch Geen diner

Meld dit restaurant als gesloten